≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hodžson se smejao Pepu Gvardioli, Siti u 95. ostao bez pobede

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građanima je malo bilo i vođstvo od 2:0

  • 0
Pep Gvardiola Printskrin: X/@akarsenalnews

Čuvao je Pep Gvardiola igrače upravo za duel sa Kristal Palasom, zbog toga je u izmešanom sastavu igrao Ligu šampiona protiv Crvene zvezde, ali mu to nije pomoglo da dođe do tri boda na Etihadu!

Tačnije, bez trijumfa Siti je ostao u 95. minutu, kada je Majkl Oliz iskoristio penal koji je nespretno napravio Fil Foden.

Vodili su Građani rezultatom 2:0, strelci su bili Džek Griliš u 24. i Riko Luis u 54. minutu, da bi Žan-Filip Mateta u 76. uneo neizvesnost - pre nego što je Olis usporio šampiona.

Mogao je Bernanrdo Silva u 63. minutu da završi posao, ali njegova lopta nije završila u mreži. Istovremeno, kamera je uhvatila kako se menadžer Palasa Roj Hodžson smeje Gvardioli prilikom gola koji je njegov tim dao u finišu.

Siti je posle osvojenog boda, odnosno posle gubitka dva, ostao na četvrtom mestu sa 34. Liverpul je prvi sa 37 i ima meč manje protiv Mančester junajteda, dok je Arsrenal drugi sa 36, a Aston Vila treća sa 35.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA