Vreme čitanja: oko 1 min.

Kevin De Brujne opljačkan dok je bio u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

NJegova vila u belgiji je u haosu...

  • 0
Kevin de Brujne povreda Foto: Bradley Ormesher / News Licensing / Profimedia

Igrač Mančester sitija Kevin De Brujne pri povratku iz Saudijske Arabije u svojoj vili u Belgiji zatekao je potpuni haos. Naime, kako prenosi "Daily Mail" belgijanac je doživeo pljačku dok je bio van zemlje.

Dom De Brujneovih je potpuno uništen u otsustvu cele porodice ove subote. Doživeli su šokantno iskustvo povratkom u svoju vilu od 70 ari u Belderburgu u Belgiji. Predpostavlja se da su provalnici ove subote ušli u kuću fudbalera koristeći merdevine kako bi došli do prvog sprata.

Belgijska novinska agencija HLN saopštila je da su snimljeni materijali, ali da nisu dostupni javnosti. Takođe penose, da porodica De Brujne koristi imanje samo sporadično kada posete Belgiju.

De Brujne je kupio imanje od 70 ari 2015. godine. Izgradio je vilu od prirodnog belog kamena, koja je završena u februaru 2019. Kuća ima bazen, đakuzi i košarkaški teren.

Da podsetimo, igrači Mančester Sitija odleteli su u Saudijsku Arabiju na Svetsko klupsko prvenstvo u subotu uveče nakon remija 2:2 u Premijer ligi sa Kristal Palasom.

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA