Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je izjava Stamenića zbog koje je Duljaj reagovao na konferenciji: "Partizan ima pomoć sudija ove jeseni"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler Crvene zvezde dao je izjavu koju je potom prokomentarisao i trener crno-belih na konferenciji za medije pred derbi

  • 5
FK Lajpcig - FK Crvena zvezda Marko Stamenić Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde sastaju se u sredu od 18.00 časova u okviru 171. večitog derbija. Crno-beli trenutno imaju dva poena manjka u odnosu na crveno-bele i pokušaće pobedom da se vrate na čelo tabele.

Pred meč se oglasio i prvotimac Zvezde, Marko Stamenić, koji je u razgovoru za Sportski žurnal istakao da Partizan ima pomoć arbitara u jesenjem delu prvenstva, što je uzrokovalo kasniju reakciju Igora Duljaja na konferenciji za štampu.

- Partizan ima kvalitetan tim, prilično je napredovao u odnosu na prošlu sezonu. Međutim, naš večiti rival ima priličnu podršku sudija ove jeseni. Nadam se da će arbitraža na derbiju biti onakva kakva treba da bude i da ćemo na terenu videti ko je bolji - rekao je Stamenić, a usledila je reakcija Duljaja.

On smatra da ne treba da komentariše navode za suđenje, a osvrnuo i se na izjavu Bukarija da Zvezda može da slavi sa tri gola razlike.

- Mlad igrač, ima perspektivnu karijeru ispred sebe, a suđenje, niti bilo kakve komentare te vrste ne komentarišem. Bukari je iskusniji, sa dosta utakmica u nogama, ako je Bukari rekao da će da dobije sa tri razlike. Sportski je reći i hrabro, ali sve je to sport, fudbal, niko ne mora da se ljuti šta je ko rekao iz Zvezde. Tamo imamo Dragovića, znam ga iz Kijeva dok sam bio u Šahtjoru, a on igrao u Dinamu. Kvalitetan čovek, nekad viđam i mladog Mijatovića... Nema potrebe da se diže tenzija, ovo treba da bude sportska priča i sportska borba na terenu, da na kraju pružimo ruke jedni drugima - jasan je Duljaj.

(Telegraf.rs)

Video: Saldanja dao još jedan gol

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    19. decembar 2023 | 14:32

    Mi smo Srbi bolji neka pobedi...dosta mrznje

  • Tejgooo

    19. decembar 2023 | 15:39

    Isti Covic

  • Dare

    19. decembar 2023 | 16:24

    Ja da sam trener I da moj igrac kaze da ce da pobedimo sa tri gola razlike ostao bi na klupi pa makar bio i najbolji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA