Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski fudbaler iz Bajerna sa nemačkim pasošem sve dalje od dresa Orlova? O njemu je pričao i Tomas Tuhel

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandar Pavlović u poslednje vreme sija u dresu Bajerna iz Minhena

  • 3
Aleksandar Pavlović Foto: FK Bajern Minhen

Može se reći da je Aleksandar Pavlović jedna od zvezda nemačkog fudbala u poslednjih nekoliko sedmica. Igrač koji pored srpskog ima i pasoš zemlje Pancera nastavio je da oduševljava publiku, a u pobedi nad Štutgartom je upisao i drugu asistenciju na seniorskoj sceni.

Ipak, kako stvari stoje, iako je Fudbalski savez Srbije već uputio Pavloviću poziv da obuče dres naše reprezentacije, izgleda da se to neće desiti. Kako piše nemački Skaj, on sve više naginje ka dresu Pancera.

On je u novembru mesecu već prihvatio poziv U20 ekipe Nemačke, kada je imao šansu da se prikloni Srbiji, a tokom zimskog prelaznog roka postoji mogućnost da ga neki klubovi dovedu na pozajmicu, gde bi imao daleko veću minutažu.

Međutim, kako stvari stoje, Pavlović ni to ne želi, jer hoće da ostane na "Alijanc Areni" i da se tu izbori za konstantnu minutažu. O njemu je na konferenciji za medije pričao i trener Tomas Tuhel.

- Minimalna nervoza je još tu. Ali onda uđeš u neki svoj film, ignorišeš sve drugo i igraš fudbal. Pokazali smo mu da verujemo i on je bio zaista sjajan, ali hajde da ostavimo crkvu u selu - rekao je Tuhel o Pavloviću.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Ništa ne moramo u Derbiju, osim da svi damo sve od sebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA