Vreme čitanja: oko 1 min.

Šerif nasmejan trenirao pred derbi: Senegalac opet zapratio Zvezdu, poznato i šta je bio "problem"

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

S obzirom na povredu prepone, upitno je koliko će Endiaje moći da pomogne Baraku Baharu u sredu od 18 časova, ali je trenirao sa grupom

  • 2
Šerif Endiaje Foto: FK Crvena zvezda

Odjeknula je tokom vikenda vest da je Šerif Endiaje otpratio Crvenu zvezdu sa Instagrama i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu, ali je kasnije obelodanjeno da nikakav problem na relaciji napadač-klub nije postojao. Endiaje je u takmičarskom stroju, nasmejan i sa željom da nastupi u 171. večitom derbiju, iako ga prepona još uvek muči.

Nisu zvezdaši zadovoljni partijama senegalskog napadača, što je Endiajea pogodilo, pa je impulsivnom reakcijom zabrinuo sve u klubu.

Ipak, u razgovoru sa čelnicima kluba, Endiaje je istakao da ne postoji nikakav problem, već da su ga komentari navijača pogodili.

Brzo je to sve zaboravljeno, s obzirom da je Endiaje ponovo zapratio Crvenu zvezdu na Instagramu, i nasmejan se pojavio u ponedeljak na treningu.

S obzirom na povredu prepone, upitno je koliko će Endiaje moći da pomogne Baraku Baharu u sredu od 18 časova, ali je trenirao sa grupom.

(Telegraf.rs)

Video: Šerif Endijae nakon Sitija govorio o večitom derbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    19. decembar 2023 | 18:31

    Daleko mu lepa kuca

  • Rasomon

    19. decembar 2023 | 18:26

    Ja mu zelim sve najbolje ali ipak da ne bi obnovio povredu bolje je da pauzira jedno par mjeseci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA