Vreme čitanja: oko 1 min.

Petrović je junak Čelsija: Srpski golman briljirao u penal seriji, "Plavci" izbacili Njukasl

S. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apsolutni junak Plavaca bio je srpski golman Đorđe Petrović, koji je uspeo da odbrani jedanaesterac, i tako odvede Čelsi u polufinale

  • 1
Đorđe Petrović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Čelsija slavili su protiv Njukasla u okviru četvrtfinala Liga Kupa, i to posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Apsolutni junak Plavaca bio je srpski golman Đorđe Petrović, koji je uspeo da odbrani jedanaesterac, i tako odvede Čelsi u polufinale, nakon što je prethodno u regularnom delu bilo 1:1.

Imao je Njukasl prednost od 16. minuta kada je Vilson pogodio, i delovalo je da će i odneti pobedu u Londonu, ali je Mudrik poravnao u drugom minutu nadoknade, i tako odveo meč u penal završnicu.

Pogađali su redom Palmer, Galager, Enkunku i Mudrik za Čelsi, dok su za Njukasl pogodili Vilson i Gimaraeš. Tragičari "Svraka" bili su Tripije koji je promašio penal, da bi nakon toga, Petrović skinuo penal Ričiju, i tako odveo Čelsi u polufinale.

Odigrana su i još dva meča u četvrtfinalu Liga Kupa, a Everton je ispao protiv  Fulama, a Midlzbro je izbacio Port Vejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA