Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandal u Engleskoj: Navijač uleteo na teren i napao golmana Njukasla u nadoknadi vremena

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I to zbog gola koji je Čelsi postigoa u 92. minutu

  • 0
Navijač Čelsija Printskrin: X/@xKGx__

Veliki skandal dogodio se tokom utakmice između Čelsija i Njukasla, kada je jedan navijač domaćeg tima uleteo na teren i napao golmana Svraka Martina Dubravku!

Sve se dešavalo u dubokoj nadoknadi vremena, nakon što je Mihajlo Mudrik u 92. izjednačio rezultat i obezbedio Plavcima penale. Istovremeno je omogućio srpskom golmanu Đorđu Petroviću da u penal seriji postane junak kluba.

Elem, pomenuti navijač uneo se u lice Dubravki, dok je istovremeno bilo i fizičkog kontakta. I menadžer Čelsija Maurisio Poketino, ali i Njukasla Edi Hou, osudili su ovakvo ponašanje.

- Moramo da budemo oprezni. Navijači moraju da budu oprezni sa ovakvim situacijama jer je to stvar koja može da dovede igrače u opasnost. Razočaran sam. Ne slažem se sa ovakvim stvarima koje su se desile ovde na Stamford Bridžu i na drugim stadionima u Engleskoj ili širom sveta - rekao je Poketino, dok je njegov kolega dodao:

- Uvek sam govorio da je bezbednost igrača, trenera, menadžera, sudija, linijskih sudija prioritet na bilo kojoj fudbalskoj utakmici, pa je sve više posla koji mora da se uradi kako bi se posebno ljute pristalice držale dalje od terena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA