Vreme čitanja: oko 2 min.

ANKETA: Izaberite startnih 11 Partizana i Zvezde za predstojeći 171. večiti derbi

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da ste treneri večitih, kako bi po vama izgledala startna postava

  • 17
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Zatvoriće Partizan i Crvena zvezda svojim 171. međusobnim prvenstvenim duelom superligašku jesen, kada od 18 časova budi istrčali na teren u Humskoj u još jednoj svetkovini domaćeg fudbala!

Duel je trebalo da bude odigran u okviru 9. kola, odložen je zbog tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji, dok se u međuvremenu situacija promenila kada je u pitanju tabela i sada su crveno-beli korak bliži tituli jesenjeg prvaka.

I Igor Duljaj i Barak Bahar su na konferenciji za medije istakli da imaju određenih problema sa povredama, mada na kraju neće moći da računaju na Franka Kanutea s jedne i Mirka Ivanića s druge strane.

Telegraf je već najavio u kojim startnim postavama bi večiti trebalo da počnu utakmicu, očekuju se po dva bonusa na obe strane, a interesuje nas i kako biste vi, kao navijači jednog od dva pomenuta kluba, sastavili startnih 11.

Kada je u pitanju Partizan, crno-beli bi na megdan Zvezdi trebalo da izađu u sastavu: Jovanović, Stojković, Ilić, Marković, Antić, Stjepanović, Belić, Natho, Kalulu, Zahid i Saldanja.

Ilić nije igrao u prethodnoj utakmici zbog parnih kartona, menjao ga je Siniša Saničanin koji je napravio veliku grešku kod tog trećeg gola Kragujevčana (3:3). Takođe, Kristijan Belić će se naći od starta umesto Kvinsija Meniga koji je tokom vikenda izašao sa terena sredinom prvog poluvremena.

Izabertite startnh 11 Partizana za večiti derbi sa Zvezdom

Glasajte

Zvezda, s druge strane, rotira skoro svaku utakmicu. Ne sećamo se kada je Barak Bahar dva puta izveo identičnih startnih 11, a za sredu od 18 časova najavljena je ova ekipa: Glazer, Nedeljković, Điga, Dragović, Rodić, Mijailović, Kanga, Hvang, Bukari, Katai, Mijatović.

Iako je rekao da ne osećaj pritisak, jasno je da je isti i te kako prisutan kada je u pitanju Izraelac i njegov status na Marakani. Stoga Bahar ne sme da pogreši kada je u pitanju tim koji će se suprotstaviti crno-belima.

Izaberite startnih 11 Zvezde za derbi sa Partizanom

Glasajte

Takođe, u komentarima ispod nam možete ostaviti kako bi po vama trebalo da izgledaju startne postave Partizana i Zvezde za 171. večiti derbi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidoje sa Golije

    20. decembar 2023 | 13:53

    Zabole me za njihovih startnih 11.?🤐

  • a od duljaja i sanicanna petarda

    20. decembar 2023 | 13:51

    izgubiti 8 bodova od 3 zadnjeplasirana timana svom terenu moze neko kome je naredjeno da se mora pustiti propali projekat sa ubacenin milijardu eura..jasno svima ko je naredio i da ce danas miljenica iz tirane dati 5 komada..

  • AN91

    20. decembar 2023 | 12:37

    Crvena zvezda ne sme da pocne mec bez kataija i kange,prvo sto kanga je milion puta pokazao da je mozda uz kataija i ivanica jedini igrac zvezde koji igra fudbal unapred i koji ima onu stvar da uzme loptu i krene sa njom(naravno svedoci smo njegovih gresaka ali definitivno smo svedoci da mi boljeg i smelijeg organizatora igre nemamo ma koga god da smo doveli). Sto se tice katajia apsolutno igrac koji nema snage za 15min ozbiljnog fudbala ali isto tako bezbroj puta pokazao da je majstor ove igre i igrac koji resava utakmice jednim potezom(TAKAV MORA DA SE ISTRPI). Sve u svemu najveca boljka su igraci kojima je igranje u zvezdi doslo ,,preko glave" nema volje(rodic,dragovic) i ako sa ozbiljnim kvalitetom taj manjak zelje nam vec godinu dana ubi u zadnjoj liniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA