≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Duljaj posle derbija: "Meni titula jesenjeg prvaka ništa ne znači, to je samo slovo na papiru"

S. T.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Crno-beli su slavili sa 2:1

  • 0
Igor Duljaj Printscreen: Arena Sport

Fudbaleri Partizana savladali su Crvenu zvezdu (2:1) u 171. večitom derbiju odigranom u Humskoj ulici golovima Bibarsa Natha i Mateuša Saldanje, dok je za crveno-bele uspeo da se upiše Šerif Endiaje.

Crno-beli su tako postali jesenji šampioni Superlige Srbije sa bodom više u odnosu na Crvenu zvezdu.

Posle meča je za kamere TV Arena Sport razgovarao trener crno-belih, Igor Duljaj koji je mogao da bude zadovoljan ishodom.

- Pa dobro, dva puta smo promašili, ali došli smo na pravo mesto, a to je stadion Partizana, gde se odigrala veličanstvena utakmica. Hoću da pozdravim sve učesnike utakmice, kolegu iz Zvezde, igrače Zvezde, dosta njih poznajem, moje igrače, stručni štab i predivnu publiku koja je došla. Mislim da su imali šta da vide, imali su dosta šansi sa obe strane - rekao je Duljaj.

Kaže da je uspeo da skine pritisak sa igrača.

- Da ponovim još jednom, radili smo neke detalje pre podne, na dan utakmice, kako želimo da uđemo u igru, mislim da smo u tome u nekim delovima utakmice uspeli protiv Zvezde. Mislim da je najveći uspeh u želji igrača da pobede utakmicu, a ono što je interesantno je da im nisam nabijao pritisak, nisam im držao govore, samo sam im davao neke stvari na koje moraju da obrate pažnju. Skinuo sam pritisak, on je bio na strani Zvezde, jer su bila prevelika očekivanja. Hvala im što su upriličili da utakmica bude interesantna sa obe strane, padali su golovi i bilo je dosta šansi.

Pojasnio je da njemu titula jesenjeg prvaka baš ništa ne znači.

- Znate kako, imali smo dosta problema. Nisam pričao o tome. Severina je odradio četiri treninga, imao povredu zadnje lože. Mnogo je teško ući u igru. Neke izmene smo morali da pravimo, jer su igrači tražili. Nije lako da igrači igraju po 90 minuta svaki meč. Zvezda nas je dugim loptama saterala na nekih 30 metara od gola. U takvoj situaciji moramo da imamo visoke igrače da neutrališu opasnost. Mi smo dugim loptama tražili Nikolića, koji može da zadrži loptu. Ono što je najvažnije, tri boda, ništa ne znači. Za mene jesenji prvak ništa ne znači. Slovo na papiru. Ništa to ne donosi, meni lično. Došlo je vreme da vidimo kakve će biti odluke kluba, kako ćemo dalje. Da vidimo šta ćemo i kako ćemo.

Da li je Duljaj mislio na promene u kadru ili na sebe?

- Mislim na sve.

(Telegraf.rs)

Video: Mateuš Saldanja postiže pogodak za crno-bele!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA