Vreme čitanja: oko 1 min.

Grobari zasuli Hvanga petardama, on ih prozivao, a onda se Dragović zaleteo na njega i oduševio Humsku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kapiten Zvezde nije želeo da se podižu tenzije

  • 0

Protekli 171. večiti derbi obeležila je pobeda Partizana nad Zvezdom od 2:1, ali i to što su Grobari bojkotovali meč i nisu se pojavili na južnoj tribini zbog neslaganjem sa upravom kluba koje traje od početka sezone.

Ali, navijači Partizana koji su bili na istočnoj tribini napravili su manje incidente, a to se pre svega odnosi na gađanje igrača Zvezde petardama.

To su uradili i pre meča kada su igrači Zvezde izašli na zagrevanje, a radili su to i tokom meča, a posebno je to na svojoj koži osetio Korejac Hvang, koji nije mogao da izvede korner u jednom momentu, jer je nekoliko petardi palo oko njega.

Hvang je revoltiran time imao i reakciju prema navijačima Partizana, ka kojima se okrenuo i gestikulirao rukama da nastave jače.

Istog momenta usledila je reakcija Zvezdinog kapitena Aleksandra Dragovića, koji se zaleteo na Hvanga i gestikulirao mu da ne radi to i da ne ulazi u provokacije sa protivničkim navijačima.

Ubrzo su se oko Korejca sjatili i igrači Partizana, kojima se nije svidela reakcija veziste Zvezde, ali je Dragović poručio da će on to da reši, što se i desilo.

Grobari su i posle toga nastavili da bacaju petarde, ali se ubrzo situacija smirila, Hvang je izveo korner i meč je završen.

Posle meča mnogi navijači Partizana su istakli potez Dragovića kao nešto što ih je oduševilo, jer je smirivao tenzije i sprečio da situacija eskalira dodatno, iako je svakako neprimereno to što su navijači petardama gađali Zvezdinog igrača.

Podsetimo, Dragović je i u nekoliko prethodnih derbija sprečavao igrače koji su davali golove da provociraju Grobare.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je Bahar rekao na konferenciji na pitanje vidi li sebe na Marakani: Nije znao da je smenjen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA