Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelski mediji objavili kolika je bila plata Bahara i njegovih saradnika: Ovo je njihova verzija raskida

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Verovatno će Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji na Marakani izneti detalje

  • 27
Barak Bahar, novi trener FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić Foto: MN Press/Marko Metlas

Izraelski mediji uveliko se bave Barakom Baharom i otkazom koji je dobio posle 171. večitog derbija, gde je platio ceh očajne polusezone crveno-belih, koji nisu ostvarili nijedan od zacrtanih ciljeva ove jeseni.

Zvezda je ambiciozno ušla u novu sezonu, uz nikad veća ulaganja, što u stručni štab, od kojeg su bila velika očekivanja, a zatim je ogroman novac za uslove u Srbiji uložen i u tim i pojačanja, sa ciljem za što bolji rezultat u Ligi šampiona.

Kako je iz Zvezde potvrđeno medijima, Barak Bahar je sklopio dogovor sa klubom za sporazumni raskid ugovora i neće potraživati novac od kluba za ostatak ugovora, već će biti isplaćen zaključno sa decembrom ove godine, kao i njegovi pomoćnici koje je doveo iz Izraela.

Izraelski medij "Israelhayom" objavio je detaljniju priču oko Baraka Bahara i njegovog ugovora u Zvezdi. Tamo se navodi da je njegov agent Dodo Dahan, koji je i sastavljao ugovor za Bahara, insistirao da ne postoji klauzula o raskidu ugovora i da Bahar u slučaju otkaza može da dobije novac koji mu po ugovoru pripada.

Navodi se da je Dahan bio upućen da je mesto trenera u Zvezdi nesigurno i da na Marakani i insistirao da ne postoji klauzula o raskidu.

Takođe, navode da je Bahar imao ugovor na tri godine po kojem je godišnje navodno imao milion i po evra neto, ne uključujući bonuse, a njegova tri pomoćnika su imala 750.000 evra za čitav period.

Detalje o raskidu ugovora sa Barakom Baharom, kao i povratku Vladana Milojevića na Marakanu, verovatno će izneti Zvezdan Terzić, koji od 13 časova na Marakani drži vanrednu konferenciju za novinare.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je Bahar rekao na konferenciji na pitanje vidi li sebe na Marakani: Nije znao da je smenjen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petarda

    21. decembar 2023 | 12:17

    Uprava je odavno zrela za debelu robiju, nije sporno. Ali da smatraju javnost toliko glupom da poveruje da će čovek da im oprosti tolike milione, to je već i za više od robije.

  • Dragan

    21. decembar 2023 | 12:18

    Ma sada ce nama terza da kaze pravu istinu ahahahahahahahahaha

  • Mosna

    21. decembar 2023 | 12:03

    Auuuu...odoše 6 milke...a Terzić nam ispričao bajku pre par sati kako ništa Bahar nije tražio zbog otkaza...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA