≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Terzić zvanično potvrdio: Milojević uskoro novi trener Zvezde!

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čeka se samo potvrda

  • 1
Vladan Milojević Foto: FK Crvena zvezda

Jesen za zaborav je iza Crvene zvezde. Samo jedan osvojen bod u Ligi šampiona, veliki broj kikseva u domaćem prvenstvu i na kraju poraz u derbiju sa Partizanom prelili su čašu koja je već bila skoro ispunjena do kraja.

Barak Bahar je smenjen sa mesta šefa stručnog štaba, Zvezdan Terzić je na konferenciji za medije govorio i o potencijalnom odlasku sa mesta generalnog direktora, ali je otkrio ko će zauzeti upražnjeno mesto na klupi, iako je informacija već provejavala medijima.

- Jeste Vladan Milojević jedini kandidat, danas očekujemo sastanak sa njegovim agentom i sve ide u tom pravcu da će Milojević biti novi trener Zvezde. Da je Bahar pobedio ostao bi trener. Skupština kao najviši organ donosi odluku. Zvezda je jedina koja je u ovom delu Evrope igrala LŠ, od Minhena do Milana i Istanbula samo je Zvezda igrala u LŠ. Po igrama koje smo pružili ovo je bila najmoćnija Zvezda u Evropi, iako nisam zadovoljan rezultatima. Obe utakmice sa Sitijem, sa Lajcpigom i Jang Bojsom - rekao je Zvezdan Terzić.

Milojević je na klupi Zvezde bio od 2017. do 2019. godine i za to vreme osvojio dve titule državnog prvaka.

(Telegraf.rs)

Video: Terzić: "Sve ide u tom pravcu da će Milojević biti novi trener Zvezde, da je Bahar pobedio ostao bi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darosava

    21. decembar 2023 | 15:38

    Uvek sigurica u Zvezdi. Prvo ga oteraju i on promeni još ekipa zbog loših igara i na kraju ponovo završi u Zvezdi. Nešto mi poznato u drugoj sportskoj igri iste ekipe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA