Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemanja Matić napušta Ren već na zimu? Francuzi pišu da je nezadovoljan statusom u klubu

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuski mediji šuškaju se

  • 0
Nemanja Matić Foto: Icon Sport / ddp USA / Profimedia

Srpski fudbaler, Nemanja Matić mogao bi mnogo brže nego što je to očekivano da napusti ekipu francuskog Rena. Što zbog slabih rezultata, što zbog problema van terena, srpski vezista jednostavno nije dobio adekvatnu ulogu.

Zbog toga se već u francuskim medijima "šuška" da bi Matić mogao da napusti klub tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka, samo nekoliko meseci nakon što je došao u Ren.

I sam Matić je nezadovoljan svojom ulogom, mada je svaki meč od početka sezone, sve do onog prošlog protiv Tuluza za vikend počeo u prvoj postavi i postao jedan od lidera u timu. Međutim, baš ta selidba na klupu je izazvala polemiku, a razlog je taj što je Matić propustio video analizu pred okršaj sa pomenutim klubom.

Parizijen piše da je Matić bio ljut, jer ga niko nije obavestio o tome da je to obavezno. Uz to, piše se da srpski fudbaler zbog brojnih peripetija nije mogao da upiše decu u međunarodnu školu, mada je i to bilo dogovoreno sa samim klubom.

Doduše, eminentni Ouest France piše da Matić neće otići, ali sa druge strane L'Ekip tvrdi da je rastanak blizu. Verovatno će se ispostaviti kao tačna ona izreka da je istina negde između.

(Telegraf.rs)

Video: Ubiparip "ubio" Novi Pazar vrhunskim golom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA