Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta sve možete naći u restoranu jednog od najboljih igrača današnjice: Kobasice i perece u znaku broja 9

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Varšava ima specijalan lokal

  • 0
Robert Levandovski Foto: Tanjug / AP

Vrhunski fudbaleri tokom karijere obrću milione i milione u svojim rukama, a oni sa većom vizijom o svojoj budućnosti makar deo novca ulažu u nešto što će im i nadalje praviti profit. Robert Levandovski je tako odlučio da u Varšavi otvori svoj restoran.

Sve u popularnom "Nine's", kao što i sam naziv nagoveštava, u znaku je broja devet, po kom je poznat i sadašnji napadač Barselone. Posetioci mogu da uživaju u različitim ponudama u obliku pomenute cifre.

Američka, azijska, evropska hrana mešaju se na jednom mestu, a kao posebni specijaliteti izdvajaju se perece i kobasice.

U samom restoranu mogu se naći i inicijali Levandovskog na svakom stolu, a takođe obeležje predstavljaju i sedišta koja se obično mogu naći na klupama za rezervne igrače na stadionima širom sveta.

Nema sumnje da je ovo jedna od lokacija koju vredi posetiti u Varšavi, a i sam Leva ne krije da uživa da boravi u lokalu.

(Telegraf.rs)

Video: Levandovski urniše crveno-bele, Poljak dao četiri gola za 15 minuta!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA