Vreme čitanja: oko 1 min.

Igor Duljaj o Željku Obradoviću: "Bilo me je sramota da mu se obratim tokom utakmice..."

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Strateg crno - belih govorio o kolegi iz košarkaške sekcije

  • 0
Željko Obradović i Igor Duljaj Foto: FK Partizan, ABA liga j.t.d./KK Split/Ivica Cavka

Fudbaleri Partizana igrali su dobar fudbal ove jeseni, a potvrda toga stigla je u 171. večitom derbiju sa Crvenom zvezdom koji su crno - beli rešili u svoju korist rezultatom 2:1. Velike zasluge za ovaj uspeh pored fudbalera idu i treneru Igoru Duljaju.

On je gostujući u emisiji "Jutro" na TV Prva govorio o brojnim temama, a onda i napomenuo da ga trener košarkaša Partizana inspiriše...

- Imam veliku želju da sednem i popričam sa njim. Sedeo sam blizu i bilo me sramota da mu se obratim tokom utakmice. Gledao sam kako komunicira sa igračima, kako vodi utakmicu. Kad je neko devet puta bio prvak Evrope govori ko je Željko Obradović - rekao je Igor Duljaj.

Tokom svog izlaganja napomenuo je da titula jesenjeg prvaka ne znači ništa, te zatražio strpljenje.

- Ne znam šta znači jesenja titula. Ne znam ko je to izmislio. To ništa ne daje. Samo da budete mirni dok ne dođe prva utakmica. Svetstan sam da prvi put kad dođete do nekog neuspeha sve ovo pada u vodu. Bitno je da budemo jedinstveni, da znamo šta hoćemo, ne da obećavamo nešto što ne možemo da ispunimo. Evropa je mnogo iznad nas. To se vidilo i u slučaju Partizana i drugih klubova. Ko god kaže drugačije - završio je strateg Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj: Ništa ne moramo u Derbiju, osim da svi damo sve od sebe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA