≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bahar otišao iz Zvezde: Sa njim na aerodromu i veliko pojačanje crveno-belih

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Izraelac stavio tačku na boravak na Marakani

  • 11
FK Crvena zvezda, Barak Bahar Foto: MN Press/Marko Metlaš

Posle poraza od Partizana u 171. večitom derbiju, Crvena zvezda se rastala sa doskorašnjim trenerom Barakom Baharom. U novog stratega promovisan je Vladan Milojević, a Izraelac je uslikan na aerodromu u Beogradu.

Bahar nije briljirao u Crvenoj zvezdi. Posle skromnih izdanja u Ligi šampiona, tim je u Superligi Srbije zabeležio tri poraza i prepustio Partizanu titulu jesenjeg prvaka. Sada je pomenuti trener krenuo put Izraela, a još uvek nije poznato hoće li uskoro preuzeti neki tim.

Naravno, ovaj podatak najviše interesuje čelnike Zvezde jer će Baharu morati da uplaćuju novac na ime zarade sve dok ne pronađe novi klub.

Ipak, zanimljivo je da je na aerodromu pored Bahara viđen još jedan član Crvene zvezde - Piter Olajinka.  Nije poznato gde se Nigerijac zaputio, ali će do polovine januara morati da se vrati u Beograd jer tada počinju pripreme za naredni deo sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Evo šta je Bahar rekao na konferenciji na pitanje vidi li sebe na Marakani: Nije znao da je smenjen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. decembar 2023 | 16:52

    Ko ce ovim ljudima i cijim parama da plati odstete zbog raskida ugovora? Nisu oni trazili nas vec mi njih ! , jel i dalje uprava misli da ostane na celu kluba a da niko ne odgovara za silne milione i najskuplji tim Zvezde u istoriji sa najgorim rezultatima? Postoje li u ovoj Drzavi pravne institucije i da li rade ono sto treba da rade?

  • Karlo

    22. decembar 2023 | 15:53

    Da bi shvatili konstrukciju vrha rukovotsva CZ i kakve su to sve prevare oko ugovora, treba samo saslušati Terzića a i Savićevića u emisiji Podgoričke televizije, šta on misli o ovom nekadašnjem direktoru OFK Beograda.

  • Darosava

    22. decembar 2023 | 15:33

    Ono kada i pacovi počnu napuštati brod koji tone. Izraelac nije davao golove, možda će Miloje? Ajde i to čudo da vidim, ali početak juna je vreme kada će se tražiti novi uspešniji trener

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA