Vreme čitanja: oko 1 min.

Miroslav Đukić preuzima Kolo Kolo? Srpski trener jedan od kandidata za klupu legendarnog kluba

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videćemo da li će na kraju doći do realizacije

  • 0
Miroslav Đukić Foto: MN Press

Još od 2020. godine, Miroslava Đukića nismo gledali na klupi nekog kluba. Sada i to postaje sve realnije, pošto se prema pisanju čileanskih medija srpski stručnjak spominje kao prvi kandidat za klupu legendarnog Kolo Kola.

Poslednji klub koji je Đukić vodio u svojoj bogatoj karijeri bio je Sporting iz Hihona, na čijoj klupi je proveo dve sezone. Pre toga je bio u Parizanu, Al Šababu, Kordobi, Valensiji, Valjadolidu, Herkulesu, Muskronu, pa čak i na klupi reprezentacije Srbije.

A sada bi mogao na potpuno drugi kontinent, pošto je ako je verovati čileanskom Asu glavni kandidat za mesto trenera ovog kluba.

Posle odlaska trenera Gustava Kinterosa, ne prestaju da stižu ponude u kancelariju sportskog direktora Danijela Morona. Između ostalog, tu je i ime legende Partizana.

Kolo Kolo je nedavno osvojio titulu u Kupu Čilea, dok je u prvenstvu u dramatičnoj završnici na kraju završio kao treći na tabeli iza Huačipata i Kobresala.

Videćemo da li u svemu ima istine i da li će Miroslav Đukić ponovo zaplivati u trenerske vode.

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj blistao posle večitog Derbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA