Vreme čitanja: oko 2 min.

"Šansa da dođem u Zvezdu je ravna nuli! Znaju da ću ih odbiti, čak i ako mi daju sve što želim"

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivić ističe da zna da ga crveno-beli nikad neće kontaktirati

  • 49
Vladimir Ivić Foto: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

Ako gledamo trenutno stanje u evropskom fudbalu, za Vladimira Ivića definitivno možemo da kažemo da je trenutno najbolji srpski trener!

Polusezonu u Rusiji završio je na prvom mestu, sa svojim Krasnodarom ima dva boda više od Zenita, a u razgovoru za ruske medije govorio je o svom učinku u tamošnjem fudbalu. Ali i o Novaku Đokoviću, Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Kao bivšeg igrača crno-belih, novinari su ga pitali koja utakmica protiv Zvezde mu je ostala u sećanju.

- Svaka ovakva utakmica je luda. Sećam se da smo igrali u gostima, a meč je prekinut u trećem minutu jer su navijači oba tima upali na teren i započeli tuču. Odmah smo otrčali na podtribinu da to ne bismo imali problema. Ne zaboravite ovo - veoma je opasno! Partizan je deo mene od moje šeste godine - rekao je Ivić koji je istakao da nije realno da ikada sedne na klupu Zvezde:

- Šansa za to je nula. To u Srbiji nije moguće. Počnimo sa činjenicom da me oni sami nikada neće kontaktirati. Oni znaju da ću odbiti, čak i ako mi daju sve što želim. U Srbiji je o tome zabranjeno i razmišljati, a ne raditi. Ali poštujem Crvenu zvezdu - moj brat je igrao za njih.

Kao veliki ljubitelj tenisa, Ivić je govorio i o Đokoviću.

- Sigurno je da je Novak najveći, tu nema nikakve dileme. Pre dve godine postao je najveći. Ono što Novak nastavlja da radi sa 36 godina je nezamislivo. I da je Britanac, Amerikanac, Španac, ipak bih rekao da je najveći. Ovo je najbolji sportista u poslednjih 10 godina u svim sportovima. To što je iz Srbije je ponos za nas. Tenis je sport za bogate ljude. A to što je došao momak iz male zemlje i pobedio sve je super. Javnost je uvek bila protiv Đokovića, sve je bilo protiv njega, ali on ima neverovatnu mentalnu snagu. Njegov sam veliki obožavalac, kao i skoro svi Srbi. Đoković tera Srbiju da se budi u četiri ujutru za svoje mečeve - a ja se budim zajedno sa svima ostalima. Jednom sam uspeo da komuniciram s njim na jednom grčkom ostrvu. Novak je veoma skroman i prijatan, uvek je osetljiv na navijače i čini mnogo za Srbe, za decu. Ima ogromno srce.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    25. decembar 2023 | 08:38

    Ko te zvao druže?!!

  • Bata Kole

    25. decembar 2023 | 09:03

    Alo rođače,pa ko te zvao da dođeš u Zvezdu 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Vitez Koja

    25. decembar 2023 | 10:50

    Moja šansa da dođem u Real Madrid je isto ravna nuli, jer me niko i ne zove, a i ne igram fudbal, niti sam trener.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA