≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haland i Saka glumili Deda Mraza, pogledajte kako su se snašli

Vreme čitanja: oko 1 min.

Norvežanin je toliko autentičan da ga mnogi ne bi prepoznali

  • 0
Erling Haland, Mančester siti Foto: Tanjug / AP

Zvezde Premijer lige, Erling Haland i Bukajo Saka, ušli su u božićni duh i praznično raspoloženje tako što su se maskirali u jednu od najpopularnijih svetskih ličnosti - Deda Mraza!

Haland je objavio svoju sliku potpuno obučen u Deda Mraza dok drži loptu i trofej Lige šampiona. Fotografiju je potpisao na Instagramu: "Ho Ho Ho Božić je stigao! Nadam se da možete uživati sa svojim voljenima."

Popularni strelac Mančester sitija uživao je u izvanrednoj godini sa svojim klubom nakon što je prošle sezone osvojio "tripletu", uz niz pojedinačnih nagrada.

U međuvremenu Saka je odigrao ključnu ulogu u Arsenalovom usponu da se ponovo bori za velika priznanja, uprkos tome što su u prošlom kolu pali na kratko.

Slično tome, zvanični nalog Engleske objavio je fotografiju Sake kako se osmehuje dok nosi šešir i bradu Deda Mraza. Natpis je glasio: "Saka Santa!" prerušen u Deda Mraza.

Saka i njegovi saigrači će, kao i prošle godine, izboriti prvo mesto na tabeli Premijer lige nakon nerešenog 1-1 sa Liverpulom u subotu.

Ovaj 22-godišnjak je bio u dobroj formi za tim Mikela Artete, dajući doprinos sa osam golova i 11 asistencija u svim takmičenjima. Arsenal će pokušati da ostane na vrhu kada se u četvrtak uveče u Ujedenjenim Arapskim Emiratima bude sastao kao domaćin sa londonskim Vest Hemom.

U međuvremenu, prva zvezda Mančester sitija Erling Haland, koji je u ovom terminu postigao 19 golova i pet asistencija u svim takmičenjima, poslednjih nedelja je van terena zbog povrede stopala je propustio trijumf na Svetskom klupskom prvenstvu. Pep Gvardiola će se nadati da će se norveški napadač vratiti u tim kada otputuje na noge Evertonu ove srede.

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Ivana Knol o Halandu, "spuštanju" Nejmara, brutalno prozvala HNS

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA