≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakvu reklamu nikada niste videli: Taksista povezao navijača najvećeg rivala, a onda je potezom oduševio sve

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Emotivna Božićna reklama za Atletiko Madrid

  • 0
Božićna reklama za Atletiko Madrid Foto:PrintScreen/YouTube=Atlético de Madrid

Španski fudbalski velikan Atletiko Madrid objavio je novu emotivnu reklamu za Božić, koja ima romantičarski aspekt gledanja na klub za koji navijate.

Božić je najveći hršćanski praznik koji se slavi svuda širom sveta, po Gregorijanskom kalendaru taj dan je 25.12, pa velika većina evropljana proslavlja to ovih dana.

Reklama u kojoj taksista u večernjoj smeni pokušava da pomogne starijem čoveku, koji se izgubio u gradu i nije svestan gde se nalazi. Nakon stupanja u komunikaciju sa njim, taksista pridobija njegovo poverenje i zajedno sa njim polazi na njegovu kućnu adresu, nakon što mu je deka otkrio svoje prebilvalište pokazavši mu ličnu kartu.

U kolima taksista pokušava da stupi u bližu komunikaciju sa njim ali mu ne uspeva (verovatno zbog velike generacijske razlike).

Nameravao je da razgovara o vremenu, kao o neutralnoj temi u većini dijaloga, ali je fudbal bio okidač velikog zanosa čoveka koji je sa oduševljenjem pričao o legendi najvećeg, često i omraženog Atletikovog rivala.

Ne želeći da kvari radost starijeg gospodina, taksista skida obeležje Atletika i sa sličnim zanosom priča o fudbalerima Reala.

Kada se deka konačno pridružuje svojoj porodici, taksista ponosno vraća grb Atletika na retrovizor, sa naslovom teksta nakon reklame: "Iznad Atletika, postoje vrednosti koje Atletiko zastupa".

Kako je to izgledalo možete videti ispod.

(Telegraf.rs/N.M.)

Video: Navijač Atletika poginuo u centru Madrida: Tragedija na proslavi titule

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA