≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lučić nahvalio novo pojačanje Zvezde: "Veliki radnik, uvek spreman da odradi prljv posao za ekipu"

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gilespi može da doprinese mnogo

  • 3
Fredi Gilespi Foto: MN Press

Košarkaš Bajerna Vladimir Lučić govorio je o poslednjem pojačanju Crvene zvezde Frediju Gilespiju, koji je nedavno stigao na Mali Kalemegdan. 

On je za "Sport klub" istakao da će Gilespi biti veliko pojačanje.

- Fredi je veliki radnik, sto posto posvećen na svakom treningu i na svakoj utakmici. Uvek je tu da odradi prljav posao za ekipu. Mislim da mu tim Zvezde po karakteristikama mnogo više odgovara nego Bajern – tu je okružen jednim od najboljih dodavača u istoriji Evrolige Milošem Teodosićem, ali i sa dosta drugih talentovanih igrača na pozicijama od dva do četiri, igrača koji mogu da ga učine boljim - rekao je Lučić .

On je dodao da Gilespi može da doprinese mnogo ako se adekvatno uklopi.

- Gilespi je igrač koji dosta zavisi od sistema i od ekipe kojom je okružen, drugi treba da iskreiraju koš za njega. Radi dosta korisnog što se ne vidi uvek u statistici, a tu su i skokovi, blokade, čvrstina. Ukoliko se uklopi kako treba, može da bude pojačanje za Zvezdu - rekao je srpski košarkaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    26. decembar 2023 | 10:17

    Jos jedan mrsavi koji samo skace a od suta ni traga ni glasa! Lici na Emanuela Terija i fizicki a i po stilu igre, klasican klovn koji ce da uhvati poneki ali jup i to je to...

  • Lakirana cipelica

    26. decembar 2023 | 07:25

    Valjda ce da zaigra kako treba, valjalo bi da se zvezda popne malo gore na tabeli. Bar u evropi da nas malo bolje prezentuje kada vec ne moze do trofeja u domacim takmicenjima. Partizan sampion

  • Emili

    26. decembar 2023 | 10:25

    Ah,sve prorocicePitije,ako...ako.Nije mi jasno da ljudi koji ekstremno ne vole Zvezdu,komentarisu u korist svog "voljenog" a protivnickog kluba Zvezdi. Koje licemerje!Stop mrznji!Zaustavite se i ako nemate sta lepo da kazete,ne javljajte se.Mislicemo da ste pametni,ako cutite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA