≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osvajao je Premijer ligu i Seriju A, igrao za velikane, a sada radi kao stolar i renovira kuće

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokrenuo je sopstveni biznis za renoviranje kuća u domovini

  • 1
Aleks Maninger Printskrin: Youtube/FC Augsburg

Mnogi su na njega i zaboravili, ali nekadašnji austrijski golman Aleks Maninger daleko od toga da je zaslužio da bude zaboravljen s obzirom na to u kakvim klubovima je igrao tokom svoje karijere!

Davne 1997. godine iz rodne Austrije došao je u Arsenal, ostao pet godina i osvojio Premijer ligu, a zatim nastupao za Fiorentinu, Torino, Bolonju, Sijenu, Salcburg, Udineze i Juventus s kojim je takođe 2012. biop prvak Italije.

U penziju je otišao 2017. godine, i to iz Liverpula, mada nije odigrao nijedan zvaničan meč za Redse. Danas ima potpuno drugačiju karijeru i pokrenuo je sopstveni biznis za renoviranje kuća u domovini.

- Vratio sam se svojoj prvoj ljubavi. Da li ste znali da sam bio stolar pre nego što sam postao fudbaler - rekao je nekadašnji golman u jednom intervjuu:

- Očigledno je da sada radim nešto veće, ali iskustvo i stečeno znanje su mi omogućili da se bavim nameštajem i građevinarstvom. Napravio sam mrežu sa profesionalcima koji su stolari, zidari, baštovani. U suštini, ako imate zemljište ili kuću za renoviranje, ja ću sa novim nameštajem i prozorima da se pobrinem za to. To je posao u kom zaista uživam.

Mediji pišu da Maninger ima strast prema nekretninama, voli da učaže, a ima značajan udeo i u lancu hotela Maninger.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA