Vreme čitanja: oko 3 min.

BOKSING DEJ SE NASTAVLJA - Plavci brane čast u londonskom derbiju, dok šampion gostuje u Liverpulu

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Uživajte u najboljem fudbalu u svega 3 koraka

  • 0
FK Kristal Palas, FK Celsi Foto: Tanjug/AP

Najuzbudljivije kolo Premijer lige se nastavlja i donosi novu dozu uzbuđenja! Juče je na programu bio uzbudljiv duel između Mančester junajteda i Aston Vile, najvećeg razočarenja i najprijatnijeg iznenađenja ove sezone, u kojem su Đavoli nadoknadili dva gola zaostatka sa poluvremena i slavili sa 3:2.

Fudbal na Ostrvu ne staje ni danas, pošto se od 20.30 časova igra londonski derbi u kojem Čelsi dočekuje Kristal palas, dok se u istom terminu sastaju i Brentford i Vulvsi. Plavci su u prošlom kolu poraženi upravo od Vulvsa sa 2:1, što im je četvrti poraz u poslednjih šest ligaških mečeva. Iako je teško zamisliti, situacija je još gora kod londonskih Orlova, koji ne znaju za trijumf na poslednjih sedam utakmica domaćeg šampionata, zabeleživši čak 6 poraza i 3 remija na poslednjih deset ligaških mečeva.

Nakon osvajanja Svetskog klupskog prvenstva u fudbalu, igrači Mančester Sitija večeras nastavljaju svoju odbranu titule gostovanjem Evertonu od 21.15 časova. Građani su pre pet dana savladali Fluminense sa 4:0, dok su poslednju ligašku utakmicu remizirali 2:2 sa Kristal palasom. Karamele su porazom od Evertona prekinule seriju od četiri uzastopna trijumfa u Premijer ligi i sada se nalaze na 17. mestu sa 16 bodova, uprkos oduzimanju poena. Na poslednjih sedam utakmica su upisali čak pet pobeda i može se reći da ih je kazna koju je izrekla Premijer liga dodatno motivisala i poslužila kao vetar u leđa.

Elitni engleski fudbal se nastavlja i sutra duelom između Brajtona i Totenhema od 20.30 časova, a na programu je još jedan londonski derbi. Svega 45 minuta kasnije Arsenal će ugostiti Vest Hem, a bogat fudbalski program je ispratila i kladionica AdmiralBet koja svojim novim paketom Bonusa dobrodošlice prenosi strast sa sportskih terena na ljubitelje sporta širom Srbije.

Od sada, nakon 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, koji se automatski dodeljuju po otvaranju igračkog naloga na AdmiralBet.rs, sve novoregistrovane igrače očekuje ukupno 500% bonusa na prve tri uplate depozita. Naime, prva dopuna naloga donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok igrače pri trećoj uplati očekuje fenomenalnih 250% bonusa. Dodeljena bonus sredstva se dodeljuju u vidu bonusa za slot, bonusa za virtuale ili freebeta za sportsko klađenje, zavisno od promo koda koji igrač ukuca prilikom uplate depozita. Promo kod za slot bonus je SLOT, za dobijanje bonusa za virtuale promo kod je VIRTUAL, dok promo kod BET donosi freebet sredstva za klađenje. Maksimalni iznosi bonusa po depozitu su 100.000 dinara bonusa za slot, 100.000 dinara bonusa za virtuale i 20.000 dinara freebeta, što znači da je maksimalan ukupan iznos bonusa 220.000 dinara.

Kao što je rečeno, tri nova bonusa dobrodošlice na depozit su dostupna svim novoregistrovanim igračima, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati u svega par klikova putem ovog linka. Pored ove promocije, sve ljubitelje engleskog fudbala očekuju uvećane kvote za mečeve Premijer lige i Čempionšipa, kao i 100.000 dinara koje će podeliti 3 igrača koji sastave dobitne tikete sa najvećom kvotom kladeći se isključivo na konačne ishode.

Ne čekajte, već registrujte se, pokupite sva tri ponusa iz paketa dobrodošlice i uživajte u čarima najboljeg ostrvskog fudbala uz AdmiralBet.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA