Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudija koji je delio pravdu Zvezdi protiv Lajpciga na meti Saudijaca: Žele da ga dovedu za velike pare

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Danijele Orsato bi mogao da završi na Bliskom Istoku

  • 0
Danijele Orsato Foto: MN Press

Italijanski sudija, Danijele Orsato koji spada u red poznatijih na Starom kontinentu mogao bi vrlo lako da završi u Saudijskoj Arabiji, odakle je dobio jako unosnu novčanu ponudu.

Nakon što su se mnogobrojne fudbalske zvezde već preselile na Bliski Istok, tim putem bi mogli da krenu i arbitri. Neki su već napravili taj korak, a na neke se čeka.

Prema pisanju italijanske štampe, Orsato je dobio jako bogatu ponudu iz Saudijske Arabije koja bi mu udvostručila platu ako pristane da sudi u Pro ligi Saudijske Arabije. Ova vest je izazvala zabrinutost u sudijskoj komisiji Serije A, jer se smatralo da je on glavni kandidat za čelnika Sudijske organizacije nakon što bi otišao u penziju.

Podsetimo, Orsato je sudio meč između Zvezde i Lajpciga u Beogradu u Ligi šampiona, kao i polufinale Svetskog prvenstva u Kataru gde su se sastali Hrvatska i Argentina. U 34. minut je dosudio sporan penal za Gaučose.

Rođen je u Vičenci, na listi FIFA je od 2010. godine, a pre tri godine je delio pravdu i u finalu Lige šampiona između Bajerna i PSŽ-a.

(Telegraf.rs)

Video: Prošao celu odbranu i dao gol: Fudbaler IMT-a kao Mesi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA