Vreme čitanja: oko 1 min.

Arnautović strelac u remiju Intera i Đenove, Lacio posle preokreta bolji od Frosinonea

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neroazuri imaju pet bodova više od Juventusa

  • 0
Lacio-Frosinone Foto: Tanjug.rs/AP

Odigrana su četiri meča u okviru 18. kola Serije A. Pobede su ostvarile ekipe Lacija i Fiorentine, dok su dueli između Napolija i Monce, odnosno Intera i Đenove završene bez pobednika.

Fiorentina je savladala Torino rezultatom 1:0, a jedini gol na meču postigao je Ranijeri sedam minuta pre kraja susreta. Ovom pobedom "ljubičasti" su se popeli na 4. mesto na tabeli.

Meč Napolija i Monce završen je najnepopularnijim rezultatom - 0:0. Kao što i rezultat pokazuje, na ovom meču najviše ocene zaslužili su golmani. Čuvar mreže Monce zaustavljao je šuteve Raspadorija, Zelinskog, Kvarackelije, da bi na drugoj strani Meret odbranio penal u 68. minutu. Pesina je preuzeo odgovornost, ali je golman Napolija bio na visini zadatka.

Inter se okliznuo na gostovanju Đenovi, te na "Meacu" nosi samo bod. Gosti su bolje otvorili meč i poveli pogotkom Marka Arnautovića u 42. minutu, da bi u sedmom minutu nadoknade prvog poluvremena izjednačenje doneo Dragusin i, ispostaviće se, postavio konačan rezultat ovog duela.

Nakon ovog kola Inter ima pet bodova više od drugoplasiranog Juventusa, uz napomenu da klub iz Milana ima i utakmicu više.

Lacio je posle preokreta savladao Frosinone rezultatom 3:1. Posle prvog poluvremena, u kom su mreže mirovale, prvi su do vođstva došli gosti. Igrao se 57. minut kada je penal iskoristio Matijas Sule.

Nakon toga tim iz Rima se konsolidovao, te za samo dva minuta došao do preokreta. Prvo je pogodio Kasteljanos u 70, a onda i Isaksen dva minuta kasnije.

Tačku na meč stavio je Patrik u 84. minutu.

Ovom pobedom Rimljani su preskočili Atalantu na 8. poziciji Serije A.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stojković Piksi osvojio Zlatnu loptu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA