≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najvećih zvezda fudbala uradila najbrutalniju sportsku tetovažu preko čitavih leđa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od najvećih zvezda fudbala uradila najbrutalniju sportsku tetovažu svih vremena

  • 6
Vinisijus Žunior, tetovaža Foto: Instagram.com/gangatattoo

Brazilski fudbaler Vinisijus Žunior, uradio je spektakularnu tetovažu preko čitavih leđa, gde je istakao nekoliko velikana iz sveta sporta.

Među njima su neki od najvećih ikada, Brazilac Pele i jedan od najboljih fudbalera ikada, Muhamed Ali, najveći bokser svih vremena, Majkl Džordan, najveći košarkaš ikada, kao i njegov legitimni naslednik Kobi Brajant, a deluje da je na slici i Jusein Bolt, najbrži čovek sveta i jedan od najboljih atletičara svih vremena.

Čitavu tetovažu upotpunila je reč "mentalitet", jer je ove šampione upravo to i krasilo i po tome su bili poznati, kada je bilo najteže, oni su bili najbolji i uvek su najbolje igrali pod pritiskom.

Tu je i broj sedam, koji Vinisijus nosi na dresu, a takođe je istaknut i čuveni slogan "Black lives metter", koji je bio simbol borbe protiv rasizma u svetu, a to je nešto sa čim se Vinisijus često susreće u Španiji na svojim utakmicama, gde često ratuje sa protivničkim navijačima koji ga rasistički vređaju.

Jedina greška na tetovaži je to što je Majkl Džordan prikazan kao levoruk dok šutira.

Vinisijus Žunior Foto: Tanjug/AP/Michael Wyke

Tetovažu je uradio tatu majstor Ganga, kod kojeg su već mnoge velike sportske zvezde radile svoje tetovaže, poput Lebrona Džemsa, Entonija Dejvisa, Janisa Adetokumba, Karlosa Alkaraza

(Telegraf.rs)

Video: Juranović o stavljanju Vinisijusa u džep: Pokazali smo taj "dišpet" kako bi rekli u Splitu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA