Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlovi pronašli idealnog protivnika za generalku pred EURO: Srbija zna rivala za "zagrevanje"?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandinavci testiraju pred Dansku

  • 10
Fudbalska reprezentacija Srbije Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbalska reprezentacija Srbije u novembru je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo po prvi put posle 2000. godine i pored ne previše ubedljivih partija u kvalifikacijama. Bilo kako bilo, glavni cilj je ispunjen i Orlovi će na šampionatu za cilj imati makar prolaz u osminu finala.

Nezgodna grupa sa Engleskom, Danskom i Slovenijom neće biti nimalo lak zalogaj izabranicima Dragana Stojkovića Piksija, a kako bi se što bolje pripremili zakazali su tri pripremna meča, a najverovatnije je poznat i četvrti.

Kako Sportklub prenosi, izbor je u Savezu pao na Švedsku, koje nije obezbedila plasman, ali je idealan parametar pred okršaj sa Dancima. Isti izvor piše da je Grčka bila opcija, ali da dogovora nije došlo.

Meč će biti odigran osmog juna, nakon duela koje će Orlovi igrati u martu protiv Rusije u Moskvi i Kipra u Limasolu. Osim toga, Srbiju četvrtog juna očekuje i okršaj sa Austrijom u Beču.

(Telegraf.rs)

Video: Orlovi idu na Evropsko prvenstvo u fudbalu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA