≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Redarka povređena u stampedu navijača Seltika: Bojsi porazili Rendžers u 438. Old Firmu!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl...

  • 0
Konor Goldson i Kjogo Furuhaši, Rendžers - Seltik Foto: Jane Barlow / PA Images / Profimedia

Fudbaleri Seltika dodatno su uvećali razliku u odnosu na Rendžers pošto su u 21. kolu Premijeršipa slavili sa 2:1 na svom "Seltik Parku".

Bilo je svega u utakmici za koju živi čitav Glazgov, golova, povreda, crvenog kartona i iznad svega naboja koji uvek prati duele dva najveća kluba u Škotskoj.

Tokom prvih pola sata daleko bolji tim bio je domaćin, ali incijativa nije krunisana u petom niti 23. minutu preko Kjoga Furuhašija i Paula Bernarda. Španac je ipak dva minuta kasnije doneo prednost.

Odbitak je pokupio sa ivice kaznenog prostora i uputio izuzetan udarac, što je izazvalo lavinu navijača domaćeg kluba. U čitavom tom haosu najdeblji kraj izvukla je jedna redarka, koja je tribine napustila u bolovima.

Na samom početku drugog poluvremena Japanac Furuhaši je nakon asistencije Meta O'Rajlija povisio vođstvo i delovalo je da će meč dobiti poprilično lagan tok, makar ako govorimo o rezultatu.

Šansi nije bilo sve do 88. minuta i fenomenalnog pogotka Džejmsa Tavernijera iz slobodnog udarca. Taj gol je vratio elan gostima, međutim posao im je još od 71. i direktnog crvenog kartona koji je zaradio Leon Balogun.

Punih dvanaest minuta se još igralo u nadoknadi, međutim bez promena, pa je Seltik došao do skora od 51 boda na čelu Premijeršipa. Rendžers je ostao drugi sa 43.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Video: Ovako su navijači Rendžersa "zapalili" stadion navijanjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA