Vreme čitanja: oko 1 min.

Hrvatski fudbaler poslao jasnu poruku zbog pirotehnike: "Mislimo na decu i pse, smanjimo vatromete na minimum"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Joško Gvardiol objavio je poruku na svojoj mreži Instagram

  • 0
Mateo Kovačić Foto: AP/Tanjug

Hrvatski fudbaler i član Mančester sitija, Joško Gvardiol čestitao je Novu 2024. godinu svim svojim pratiocima na Instagramu, a tim povodom je sa njima podelio i jednu fotografiju kojom je želeo da uputi poruku i podigne svest svima.

Ona je bila vezana pirotehniku i vatromete, koji se često u velikom obimu ispaljuju u novogodišnjoj noći, ali i tokom praznika, što ume da bude jako traumatično za životinje, ali i decu, posebno onu sa posebnim potrebama. Zbog toga je dobio brojne pozitivne komentare.

- Dok slavimo početak 2024. godine, želim da vas podsetim na nešto. Vatrometi, iako su popularna tradicija, mogu da budu uznemirujući za decu i pse, najbolje čovekove prijatelje. Potrudimo se da smanjimo vatromete na minimum, osiguravajući mirnu i ugodnu proslavu za svakog člana porodice, velikog i malog. Želim vam svima srećan i siguran početak Nove godine - napisao je Joško.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Joško Gvardiol (@josko_gvardiol)

Nisu strane ni brojne povrede prilikom upotrebe pirotehnike, o čemu smo bili svedoci i u minuloj novogodišnjoj noći. Nekada sve može da se završi i sa teškim povredama, pa je Gvardiolova poruka jasna.

(Telegraf.rs)

Video: Joško Gvardiol posle Zvezde i o reprezentaciji Srbije: "Kvalitetna ekipa sa dobrim selektorom"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA