≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati fudbaler pronađen pijan i isprebijan nakon napada dvoje ljudi: "Nije mogao da sastavi rečenicu"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužna sudbina čuvenog igrača

  • 0
Pol Gaskojn Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Legendarni bivši engleski fudbaler Pol Gaskojn godinama unazad je poznat po svojim problemima sa alkoholizmom i neretko upada u probleme, pa je samim tim često gost u britanskoj štampi.

Poslednja u nizu scena dogodila se prvog dana u novoj godini, kada je posetilac lokalnog hotela u Bornmutu primetio kako se popularni Gaza svađa sa dvoje ljudi u neposrednoj blizini.

Izvesni gospodin Svinton je ugledao kako kaže svog heroja i odmah ga je prepoznao. Gaskojn je bio izubijan i u momentu kada mu je Svinton ponudio novac pomenuti dvojac koji je napao fudbalera je probao da otme i tih deset funti.

Nakon što su pobegli, gospodin je Gazu uveo u hotel i bio neko vreme sa njim, a zatim ga je ostavio sa osobljem.

Svinton je ispričao da Gaskojn nije mogao da sastavi rečenicu uz dodatak da je psihički i fizički bio izmaltretiran. Ujutru kada se probudio istakao je da je Pol i dalje bio tu zajedno sa osobljem, ali da je i tada on jedva govorio.

Sve u svemu, vrlo tužna sudbina zadesila je legendarnog fudbalera i igrača koji se proslavio maltene u svakom klubu od druge polovine 80-ih godina do kraja 90-ih prošlog veka. A za reprezentaciju Engleske odigrao čak 57 mečeva uz 10 datih golova.

(Telegraf.rs)

Video: Goli navijač istrčao na travnati teren: Zadovoljio nudističke porive, obezbeđenje ga zaustavilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA