≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predviđala mu se sjajna karijera u Realu, sada ga niko ne želi: Englezi teraju nekada velikog talenta

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Totenhem već naciljao novog defanzivca

  • 0
Rasmus Hojlund i Serhio Regilon, Mančester junajted Foto: Tanjug / AP

Došao je letos u Mančester junajted kao neko ko bi mogao da reši probleme na bekovskim pozicijama, a u januaru odlazi sa svega jedanaest nastupa. Serhio Regilon definitivno nije bio prava opcija za Erika Ten Haga, pa je prema informacijama Dejvida Ornstajna on će se vratiti u matični Totenhem.

Tu nije kraj peripetijama, pošto ni Sparsi ne vide mesto na kom bi mogli da uklope Španca, pa je već ponuđen timovima koji su se ranije raspitivali.

Nova pozajmica je sasvim realna opcija, a navodno je Borusija Dortmund i dalje zainteresovana kao tokom prethodne zime, baš kao i nekoliko klubova iz Premijer lige. Međutim pitanje je ko je spreman da preuzme njegovu platu.

Regilon je pre samo nekoliko godina važio za velikog talenta Reala, ali je nakon pozajmice u Sevilji otišao put Londona, gde je nakon dve solidne godine zbog problema sa povredom treću gledao sa tribina. To je uticalo na njegov performans kada se vratio i sada još uvek pronalazi sebe.

Još jedna informacija u vezi sa Totenhemom provejava Ostrvom. Igrač Đenove Radu Dragušin dogovorio je sve uslove i biće prava zamena za sve povređene igrače na mestu štopera u redovima "pevaca". Rumun je letos otišao iz Juventusa, i već sada će promeniti sredinu ponovo.

Vesti iz Totenhema kompletirane su ovog utorka preodužetkom saradnje sa Senegalcem Papeom Matarom Sarom do 2030. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Cela tribina Totenhema izvadila telefone da snimi koreografiju Delija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA