Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodali ga 85.000.000 evra, a vraćaju ga za 3.000.000: Milioneri napravili posao godine!

D. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan posao Borusije Dortmund

  • 0
Džejdon Sančo Foto: Patrick Gorski/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Borusija Dortmund je napravila ogroman posao, pošto je uspela da vrati Džejdona Sanča, koga je Mančester junajted na leto 2021. godine platio čak 85 miliona evra, a sada ga vraćaju za svega 3 miliona evra.

Kako prenosi Bild, sve je završeno i klubovi su postigli dogovor, dok su ostali da se razjasne samo najsitniji poreski detalji koji se odnose na cenu pozajmice. Sančo će biti na pozajmici do kraja sezone, a Bild navodi da će do kraja sezone potpisati i novi ugovor o pozajmici.

Ono što je potpuno neverovatno, Dortmund će faktički na Sanču imati zaradu od 82 miliona evra, jer su ga skupo prodali 2021. godine i sada ga ponovo imaju u svojim redovima i nema sumnje da će engleski fudbaler biti veliko pojačanje Edinu Terziću u borbi za Ligu šampiona u nastavku sezone u Bundesligi.

Sančo se nije najbolje snašao na Old Trafordu, a dolaskom Erika Ten Haga na mesto trenera, izgubio je potpuno mesto u postavi, a ubrzo zbog sukoba i na treningu prvog tima, pa je trenirao odvojeno od ostatka ekipe.

Dortmund je trenutno na 5. mestu u Nemačkoj sa 27 bodova, šest manje od četvrtoplasiranog Lajpciga, a čak 15 u odnosu na lidera Bajer Leverkuzen.

(Telegraf.rs)

Video: Jezivi snimak pokazivanja dokaza strašnog zločina: Sin poznatog španskog glumca uhapšen zbog ubistva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA