Vreme čitanja: oko 1 min.

Arsenal spremio vrtoglavu sumu novca za Vlahovića, transfer ipak zavisi od...

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima Areta i druge opcije

  • 3
Dušan Vlahović, FK Juventus Foto: Tanjug / AP

Pre nego što je dres Fiorentine zamenio opremom Juventusa Dušan Vlahović se dovodio u vezu sa Arsenalom, koji je navodno ozbiljno zagrizao, ali je u poslednjem momentu odustao. Priča se opet podgreva ove zime, nakon serije kikseva Tobdžija.

Dva poraza u nizu od Fulama i Vest Hema upalila su alarm u redovima londonskog tima, posebno u fazi napada, pošto se računajući ukupno poslednjih šest susreta u svim takmičenjima postighli svega pet golova. Malo za snove o tronu Premijer lige.

Upravo se u Vlahoviću vidi rešenje za probleme, a igrač Juventusa je i dalje na visokoj ceni. Toga je svestan Mikel Arteta, pa je prema navodima Skaj Sporta spremio čak 60 miliona evra za dovođenje srpskog napadača.

Ipak, taj novac će najverovatnije biti ponuđen samo ukoliko ne dovedu Ajvana Tonija, koji još uvek odrađuje svoju suspenziju nakon skandala u vezi sa klađenjem. Tu je "jedini" problem cena koju Brentford traži, a to je oko 90 miliona evra...

Još jedno ime koje se provlači kroz medije je i fenomenalni Viktor Bonifejs, špic Bajera iz Leverkuzena i neko ko osim golgeterskih poseduje i sposobnosti organizacije igre.

(Telegraf.rs)

Video: Vlahović: Srećni smo što igramo protiv Belgije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA