≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reprezentativac Srbije ima novi klub? Radonjić se vraća u Italiju

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekoliko kllubova je zainteresovano za srpskog fudbalera

  • 9
nemanja radonjić Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Torina Nemanja Radonjić nalazi se na izlaznim vratima pomenutog kluba. Naime, srpski reprezentativac će u januaru potražiti novu sredinu jer već duže vreme nije u dobrim odnosima sa trenerom Ivanom Jurićem.

Za usluge talentovanog veziste zainteresovano je nekoliko klubova, a dobroobavešteni fudbalski insajder Fabrisio Romano piše da je Monca glavni kandidat da angažue Srbina.

- Ekipa Monce pokazuje interesovanje za Nemanju Radonjića, budući da bi srpski krilni fudbaler mogao napustiti Torino tokom prelaznog roka u januaru. Već su vođeni razgovori, nekoliko klubova želi angažovati Radonjića, ali Monca se ističe kao klub koji želi dovesti bivšeg igrača Olimpik Marseja.

Da podsetimo, ove sezone je za klub Torina odigrao nešto više od 400 minuta, dok je tri puta uspeo da se upiše u strelce.Najbolji period karijere proveo je u Crvenoj zvezdi odakle je 2018. godine prešao u Marselj za 12 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA