Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi Pazar ima novog trenera: Igor Matić stigao posle epizode u Čukaričkom

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljiv potez

  • 0
Igor Matić Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Ekipa Novog Pazara je odlučila ove zime da promeni trenera, nakon što je Siniša Dobrašinović dobio otkaz, dok na njegovo mesto stiže Igor Matić,doskorašnji šef struke Čukaričkog, koji je takođe dobio otkaz na Banovom brdu.

U Čukarički je stigao već Gordan Petrić, trener koji je radio u Partizanu nedavno, pa je samim tim Igor Matić mogao da bira svou novu sredinu.

Iako je realtivno mlad Igor Matić, on se može pohvaliti da ima dosta iskustva pošto je radio u Čukaričkom i vodio ih u Ligi konferencija na svih šest utakmica, gde nije uspeo da dođe do boda.

Igor Matić će imati čitavu zimu da pripremi svoju ekipu, odradi prelazni rok, pre nego što debituje na klupi Novog Pazara protiv Železničara, a, imaće priliku i u 27. kolu da odigra protiv Čukaričkog, kluba koji mu se zahvalio pred ovu pauzu.

Kada je reč o igračkom karijeri, Igor Matić je počeo u Zemunu, a onda ga je put vodio do OFK Beograda, potom Kaena, Banata, Megaposrta, Grbalja, Mogrena i Napretka, sve dok nije stigao u Čukarički 2012. godine i tu ostao idućih pet sezona.

(Telegraf.rs)

Video: Ubiparip "ubio" Novi Pazar vrhunskim golom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA