Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako izgleda kada u Kupu igraju profesionalci i amateri: Lil postigao 12 golova protiv šampiona Martinika!

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatna partija

  • 1
LiL, Golden Lajon Printskrin: Reddit

Jedno od najzanimljivih takmičenja, makar onih egzotičnih, jeste i Kup Francuske, u kom se uvek pronađu neke ekipe koje dobiju priliku da se kao amateri okušaju protiv profesionalaca. Ovoga puta, tu čast je dobila i ekipa sa Martinika "Golden Lajon", koja se i nije proslavila.

Naime, ekipa Golden Lajona, koja je inače šampion Martinika, uspela je da se domogne prve runde ovog Kupa, a tamo nije imala sreće da za protivika dobije ekipu Lila.

Lil je shvatio ozbiljno ovaj meč, pa je od prvog minuta zaigrao ofanzivno, što je počelo da im se isplaćuje tek od 11. minuta susreta.

Tada je Juzuf Jaziči postigao prvi gol za svoju ekipu, čime je pokrenuo i čitavu lavinu golova. Do poluvremena je viđeno čak novih šest. Redom su pogažali Džonatan Dejvid, onda Žegrova, pa opet Dejvid, pa opet dva puta Žegrova, a konto je zatvorio Jaziči.

Drugo poluvreme je odmah donelo i nove golove, sada ih je bilo "samo" pet. Santoš je pogodio, potom Haraldson dva puta, onda i Džonatan Dejvid, da bi ovoga puta Mesuea postigao finalni 12. gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA