≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelsi u drugom poluvremenu razbio Preston i preživeo treću rundu FA kupa, Petrović sačuvao mrežu

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bez iznenađenja u najstarijem fudbalskom takmičenju

  • 0
Rahim Sterling, FK Čelsi Foto: Tanjug / AP

Kasniji termini utakmcia FA kupa nisu doneli niti jedno ogromno iznenađenje poput prolaska šestoligaša Mejndstouna u ranijem pa su tako viđeni uglavnom očekivani rezultati. Tako je i Čelsi je u ventralnom meču uspeo da savlada Preston sa čak 4:0.

Prvi deo okršaja protekao je bez golova i pored prilika koje nisu realizovali Rahim Sterling i Kol Palmer, a čak je malo falilo i da reprezentativac Crne Gore Milutin Osmajić to kazni, ali je srpski čuvar mreže Đorđe Petrović bio siguran.

U nastavku je viđena prava "kanonada" pošto su redom bili precizni Armando Broja, Tijago Silva, Sterling i Enco Fernandez. Najlepši gol deo je Rahima iz slobodnog udarca i njega možete videti ovde.

Aston Vila je u još jednom vrlo zanimljivom duelu minimalnim rezultatom porazila Midlzbro na "Riversajdu", a jedini gol delo je Metija Keša u 87. minutu. Uzbuđenja je bilo i u Stouku, ali je domaćin posle vođstva i izjednačenja ipak poklekao pred naletima Brajtona 4:2. Žoao Pedro je postigao pogotke odluke u 77. i 80. minutu.

Do velikog okreta stigao je i Bornmut na gostovanju Kvins Park Rendžersima (3:2), a pored okršaja koji su odigrani ranije, postignuti su i sledeći rezultati:

Blekburn - Kembrdiž 5:2

Džingem - Šefild junajted 0:4

Hal - Bimingem 1:1

Njuport - Istli 1:1

Norič - Bristol rovers 1:1

Plimut - Saton 3:1

Sautempton - Volsol 4:0

Votford - Česterfild 2:1

Šefild venzdej - Kardif 4:0

Svonsi - Morkamb 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA