Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok u Kupu Kralja: Betis ispao! Real Madrid i Atletiko primili po gol, ali lako slavili protiv Luga i Arandine

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šokantan rezultat

  • 0
Rodrigo slavi gol, Real Madrid - Rajo Valjekano, 24.5.2023. Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Kako je došao januar, tako su nastavljena i utakmice u Kup takmičenjima širom Evrope, a svoje mečeve su imale i ekipe u Španiji, gde je viđeno i jedno ogromno iznenađenje, pošto je Real Betis ispao u šesnaestini finala!

Ekipa Betisa je poražena od Alaveša, ekipe koja se nalazi u donjem domu La Lige, čime su napravili i najveće iznenađenje u ovoj rundi.

Alaveš je slavio sa minimalnih 1:0, a jedini pogodak je bio maslo Benavideza u 57. minutu susreta.

Izuzev ove utakmice, svi ostali favoriti su opravdali očekivanja i veoma su lako prošli u narednu rundu. Doduše, Atletiko Madrid se malo mučio protiv Luka koji je imao 1:1 na poluvremenu, nakon čega je i poklekao, te su "Jorgandžije" slavile sa 3:1. Golove za tim Čoloa Simeonea su postigli Anhelo Korea, te dva puta Memfis Depaj, dok je Antoneti postigao jedini pogodak za Lugo.

Tim Reala iz Madrida je takođe identičnim rezultatom kao i njihov gradski rival slavio, ali protiv Arandine.

Kraljevski klub je takođe prvo poluvreme završio sa nerešenim rezultatom (0:0), da bi potom Hoselu i Brahim Dijaz postigli dva gola u samo dva minuta. Rodrigo je postigao treći pogodak u 91. minutu, dok je Fernandez autogolom podario Arandini utešni pogodak.

Od ostalih mečeva, Hetafe je bio bolji od Espanjola (1:0), Rajo Valjekano je savladao Uesku (2:0), dok je istim rezultatom i Đirona bila bolja od Elčea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA