Vreme čitanja: oko 1 min.

Kiks Živkovića iskoristio Đuričić, Terim vratio Panatinaikos na prvo mesto u "kiši derbija"

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzbuđenje dostiže vrhunac nakon 17. kola

  • 0
Filip Đuričić i Tajson Foto: Giannis Papanikos / Zuma Press / Profimedia

Uzbudljiv dan u Superligi Grčke je iza nas, a do promena na vrhu je ponovo došlo, pošto je kikseve direktnih konkurenata iskoristio Panatinaikos.

Fatih Terim je nasledio Ivana Jovanovića na klupi Zelenih, i klub je vezao treće slavlje golovima rezerviste Andraža Šporara u utakmici sa Panetolikosom (2:1). Levan Šengelija je postigao utešni pogodak u nadoknadi vremena.

Pomno su pratili Atinjani šta će se događati u derbiju Soluna, a tamo je radosne vesti za njih doneo Aris savladavši PAOK istim rezultatom. Šapi Sulejmanov i Kike Saverio su do isteka sat vremena fudbala obzbedili dva gola viška domaćinu, a nada nakon gola nekadašnjeg igrača Čelsija Rahmana Babe upravo je ostala samo to.

U pomenuta dva okršaja Filip Đuričić je odigrao skoro ceo meč, Filip Mladenović je ostao na klupi, dok je Andrija Živković na teren kročio u 68.

Olimpijakos je u drugom derbiju dana, ali onom atinskom izgubio od AEK-a (2:1) za koji je više od 90 minuta odigrao Mijat Gaćinović, pa su sada žuto-crni drugi tim prvenstva.

Standings provided by Sofascore
(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA