≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brazil pronašao plan B posle ostanka Anećelotija u Madridu: Da li ste čuli za novog selektora?

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ugovor do leta 2026.

  • 0
Dorival Žunior Foto: Printskrin / YouTube / ARENA WEB

Fudbalski stručnjak Dorival Žunior je novi selektor Brazila, potvrdio je danas Sao Paulo, klub sa kojim je iskusni stručnjak raskinuo ugovor.

- Naš klub objavljuje odlazak trenera Dorivala Žuniora, koji je zatražio raskid ugovora da bi preuzeo komandu nad brazilskim državnim timom - saopšteno je na sajtu Sao Paula.

Očekuje se zvanično saopštenje Fudbalskog saveza Brazila i objava detalja ugovora koji će prema pisanju medija biti potpisan do leta 2026. godine.

FS Brazila je u subotu smenio Ferdnanda Diniza zbog očajnih rezultata ekipe u prethodnim mesecima. Brazil posle šest odigranih kola u kvalifikacijama za Mondijal ima samo sedam osvojenih bodova i nalazi se na šestom mestu, poslednjem koje garantuje direktnu vizu za SP 2026. godine.

Dorival Žunior (61) u bogatoj trenerskoj karijeri vodio gotovo sve brazilske velikane - Flamengo, Palmeiras, Santos, Fluminense, Vasko da Gamu, Kruzeiro, Internasional...

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Pogledajte kako su argentinski navijači slavili izjednačujući gol Petkovića protiv Brazila

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA