≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponoćna transfer bomba: Kilijan Embape od leta u madridskom Realu!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznati francuski portal prenosi informaciju!

  • 0
FK PSŽ Kilijan Embape Foto: Tanjug/AP

Šuškalo se tokom poslednja dva leta da bi Kilijan Embape mogao da pojača klub za koji navija od dečačkih dana, a sada će mu se san izgleda i ostvariti. Prema pisanju Santi Auane i Sebastijana Denija, novinara "Foot Mercato", francuski napadač od leta i zvanično postaje član Real Madrida.

Jedan od najboljih igrača današnjice je ušao u poslednjih šest meseca ugovora i prema navodima priče o produžetku saradnje su propače, a on je vć dogovorio detalje transfera u Španiju. Informaciju prenosi i "Daily Mail".

Vest je uzdrmala svetsku javnost u noći tokom koje je 25-godišnji napadač postigao tri gola u rutinskom slavlju protiv francuskog niželigaša. "Foot Mercato" tvrdi da je Kilijan postigao dogovor pre nekoliko dana  i da finansijski paket nije ni blizu onoj cifri koja se pominjala pre godinu i po dana, odnosno da je ceo dogovor zasnovan na nižoj sumi novca.

Zvanične potvrde još uvek nema, a u tekstu se navodi da je obostrana želja uvek postojala kao i da je Realu u ovom momentu špic preko potreban, pošto to mesto trenutno uglavnom zauzima Džud Belingem. Naravno, u klubu su strpljivi da sačekaju leto kako bi besplatno dobili neprocenjiv kvalitet.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki Embape priredio rođendasko iznenađenje za Fejsinog sina: Kad ti idol iz snova pošalje poklon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA