≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

O njemu danas bruji svet: Družio se sa mafijašima, igrao finale SP, ucenjivali ga zbog intimnog snimka

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ezekijel Laveci je imao buran život i dok je igrao fudbal

  • 4
Ezekijel Laveci Foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

O njemu se dugo ništa nije čulo, praktično još od onog skandala kada je 2020. bio ucenjen seksi snimkom od strane hakera i tom prilikom su mu tražili 5.000 evra da isti ne izađe u javnost!

Sada, nekadašnji reprezentativac Argentine Ezekijel Laveci je u vrlo kratkom roku "punio stranice" svih svetskih medija. Ne po doborm nažalost. Nakon što se pisalo da je izboden na ulici (kasnije se utvrdilo da je imao samo nesreću), u međuvremenu je završio i u bolnici zbog predoziranja.

Iskreno, ništa čudno kada je u pitanju bivši fudbaler Napolija i PSŽ-a kog su kroz život pratile razne kontroverze.

Još pre 10 godina, dok je igrao u PSŽ-u, Laveci je šokirao javnost kada su se pojavile njegove eksplicinte fotografije gde glumi kapetana među nogama svoje tadašnje devojke Janine Skrepante. Tada su hakeri "upali" u njen telefon i izvukli pomenute fotke.

Zanimljivo, Janina je Lavecija proklela na proleće 2020. godine, jer je saznala da ju je fudbaler varao baš sa Natalijom Borhes, devojke  s kojom je i nastavio taj snimak zbog kog je ucenjen i koja je tada bila s njegovim drugom Lorencom Tonetijem.

- Lagao je svog najboljeg druga, mene je varao, definitivno me ne zaslužuje. Karma će ih stići - rekla je Janina argentinskim medijima tada.

Inače, sve je počelo pre 12 godina kada je u pitanju Laveci. Uhvaćen je na aerodromu kako je navodno pokušao da prokrijumčari statuetu iz Pompeje - i to privatnim avionom. Carinici su prilikom rutinskog pregleda u maju 2012. godine pronašli vredan predmet u prtljagu Lavecija, koji se pripremao da napusti aerodrom u Napulju. Argentinski napadač rekao je tada policiji da je antički rimski artefakt "poklon poznanika".

Zatim, 2013. se našao na sudu i potvrdio je da se družio sa mafijašima, ali da je od njih mislio da su navijači. Sredinom novembra svedočio je na suđenju Antoniju Lo Rusu, čiji je otac Salvatore bio šef mafijaškog klana u Napulju.

Laveci je  rekao je da mu nije bilo čudno što je vreme provodio sa mlađim Lo Rusom, jer je u otadžbini navikao da se druži sa navijačima klubova za koje je igrao.

- Antonija sam poznavao kao jednog od navijača Napolija, a ponekad je čak dolazio u moju kuću. To mi nije bilo čudno, jer je u Argentini normalno da se navijači druže sa igračima. Čak smo provodili vreme igrajući igrice na Soni plejstejšn konzoli. Sećam se da sam ga viđao i na stadionu - rekao je Laveci na suđenju u Napulju.

Ezekijel Laveci Printskrin: Instagram/pocho22lavezzi

Svedočio je i o svom odnosu sa drugim članom mafijaškog klana Lo Ruso, Markom Jorom.

- Kada smo igrali negde u gostima, njemu bih, iz bezbednosnih razloga, ostavljao da mi čuva najvrednije stvari, kao što su satovi - dodao je Laveci.

Ezekijel je karijeru počeo u Estudijantesu, tamo je proveo godinu dana pre nego što se 2004. preselio u San Lorenco. Za Napoli je igrao od 2007. do 2012. i odatle je otišao u PSŽ, da bi 2016. izabrao milione u Kini i potpisao je za Hebej.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 51 meč i postigao je devet golova. Uzeo je zlato na OI, izgubio je finale SP 2014. i dva puta je pognute glave napuštao Kopa Amerika. Karijeru je završio krajem 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA