≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezda veruje u "klince": Trojica iz akademije crveno-belih putuju na pripreme sa prvim timom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaće šansu da se na Kipru dokažu Vladanu Milojeviću

  • 3
Andrija Maksimović Foto: FK Crvena zvezda

Kraj zimskog odmora i pauza kada je reč o fudbalerima Crvene zvezde je završena, te su u Ljutice Bogdana već počeli da pale motore za zimske pripreme i nastavak sezone.

Tim povodom, crveno-beli su u ponedeljak počeli sa medicinskim pregledima i testiranjima u Institutu za sport i sportsku medicinu Republike Srbije na Košutnjaku, a među grupom prvotimaca, našla su se i tri "klinca", koji će, kako stvari stoje, gotovo sigurno putovati i na pripreme sa prvim timom crveno-belih.

Reč je o Veljku Milosavljeviću, Viktoru Radojeviću i Andriji Maksimoviću, koji će imati priliku da se dokažu stručnom štabu i novom treneru, Vladanu Milojeviću, koji se vratio na Marakanu u sam smiraj prvog dela sezone.

Od pomenutog "trija", najpoznatije ime svakako je mladi Andrija Maksimović, ofanzivni vezista rođen 2007. godine, koji je već i debitovao za crveno-bele u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Niša. Ipak, pažnju na sebe skrenuo je u Ligi šampiona za mlade, gde je bio jedan od najboljih igrača u timu Nenada Milijaša.

Njegov "klasić", Veljko Milosavljević, takođe se odlično pokazao u mečevima protiv Sitija, Lajpciga i Jang bojsa, gde je kao komandant odbrane predvodio crveno-bele. Mladi štoper, takođe je imao priliku da oseti težinu seniorskog fudbala, s obzirom na to da je za Zvezdu debitovao u Kupu, protiv Trajala.

Sa druge strane, brzonogi levi bek, Viktor Radojević, već ima prilično iskustvo u seniorskom fudbalu, pošto već duži period nosi dres prvog tima Grafičara u Prvoj ligi Srbije. Uz to, momak rođen 2004. godine, pojačaće konkurenciju na mestu levog beka, gde je jedini klasični bek zapravo samo Milan Rodić.

Pomenuti "trio" uspešno je prošao testiranja i pokazao da je u punoj snazi pred početak priprema, a ostaje nam da vidimo ko će se najbolje pokazati, i možda, na duže staze ostati među crveno-belima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA