Vreme čitanja: oko 1 min.

Problemi za Liverpul se ređaju: Nakon Salaha Klop na neko vreme ostao i bez Arnolda!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cela lista je poprilično dugačka

  • 0
Kai Haverc i Trent Aleksandar Arnold, FK Arsenal - FK Liverpul Foto: Tanjug / AP

FA kup je takmičenje koje ima svoju draž i upravo je to razlog iz kog treneri vrlo često ne kombinuju svoju postavu toliko koliko možda čini njihove kolege u drugim zemljama. To sa sobom nosi i opasnost od potencijalnih povreda, što je na svojoj koži osetio Jirgen Klop.

Liverpul je u trećoj rundi igrao derbi protiv Arsenala i slavio na "Emirejtsu" sa 2:0, ali je u isto vreme ostao bez Trenta Aleksandra-Arnolda. Desnog beka očekuje nekoliko nedelja pauze, prema informacijama koje dolaze iz kluba.

Nemački stručnjak već muku muči na levom boku gde je Endi Robertson duže van stroja, a rezervista Kostas Cimikas takođe na listi nedostupnih. Da sve bude gore u narednom periodu na raspolaganju neće imati Mohameda Salaha zbog nastupa na Kupu afričkih nacija za svoj Egipat, kao ni Vataru Enda koji na Azijskom kupu igra za Japan.

Čitavoj listi treba pridodati i Tokaga Alkantaru, Stefana Bajčetića, Džoela Matipa, Dolminika Soboslaja i Bena Doaka, od kojih će se pojedinci uskoro i vratiti u stroj.

(Telegraf.rs)

Video: "Nikad nećeš hodati sam": Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA