Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit oglas za posao: Saudijska Arabija nudi više hiljada dolara i kuću onome ko dođe da igra treću ligu

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponuda za poželeti?

  • 0
Saudijska Arabija Poljska, Katar svetsko prvenstvo u fudbalu Foto: Tanjug/AP

Saudijska Arabija razmišlja o svim frontovima i kada je u pitanju fudbal čak i kada su u pitanju niže lige koje se trude svim silama da razviju, pa su tim povodom dali oglas.

Klubovi traže igrače za treću ligu u Saudijskoj Arabiji, a kako navode u oglasima nudi se plata od 2.730 do 3.650 evra mesečno, pri čemu će fudbaleri dobiti i krov nad glavom.

- Mogli bismo da izbrojimo hiljade svakodnevnih interakcija, putem e-pošte, društvenih mreža i Vacapa, da bismo tražili informacije o ovoj konkretnoj ponudi. U tom trenutku smo shvatili da je ovo tržište već realnost i da fudbalski svet vidi da je potražnja ne samo za velike zvezde. Tražimo igračice za ženske timove 1. i 2. lige Saudijske Arabije. Plata za prvu ligu bila je oko 5.000 dolara, a glavni uslov je bilo učešće na prošlom Svetskom prvenstvu. Odziv je takođe bio iznenađujući: na ponudu se odazvalo 935 kandidata - napisano je u ponudi.

Definitivno je reč o veoma neobičnom oglasu za posao, ali nema sumnje da žele da ulažu u sve nivoe domaćeg fudbala i deluje da za isto interesovanje postoji.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Stojković Piksi osvojio Zlatnu loptu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA