≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević obavio Zvezdinu prozivku bez Šerifa, Olajinke i Ada: Evo ko se sve našao na spisku

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uskoro se putuje na Kipar

  • 7
FK Crvena zvezda početak priprema Foto: Marko Jovanović

Crvena zvezda polako pali motore pred početak nastavka sezone u koji ulaze neočekivano sa drugog mesta na tabeli. U prostorijama kluba okupili su se igrači zajedno sa stručnim štabom na čijem je čelu Vladan Milojević, koji se i obratio medijima.

Crveno-beli će već za pet dana otputovati na Kipar, gde će do 2. februara odigrati ukupno pet mečeva. Nije poznato protiv koga će odigrati prvi i poslednji susret, ali je jasno da će u periodu između snage odmeriti protiv Mladosti iz Lučana, Spartaka iz Subotice i mađarskog Zalaegeršega.

Na okuplanju u prostorijama kluba pojavilo se ukupno 27 igrača od 36 sa spiska, pošto je Piter Olajinka bolestan, dok su Šerif Endiaje i Edmund Ado u putu. Obaveze sa reprezentacijama imaju Osman Bukari, Naser Điga, Šerif Endiaje, Hvang, Kings Kangva i Filip Kraso. U zapisnik pored mladog golmana OFK-a Balše Popovića treba dodati i napadača Aleksandra Kahvića koji je tresao mreže u dresu Romantičara.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Balša Popović

Odbrana: Kosta Nedeljković, Lazar Nikolić, Milan Rodić, Viktor Radojević, Aleksandar Dragović, Uroš Spajić, Naser Điga, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Veljko Milosavljević

Vezni red: Srđan Mijailović, Edmund Ado, In-Beom Hvang, Gelor Kanga, Kris Kangva, Marko Stamenić, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Mirko Ivanić, Jovan Mituljikić, Stefan Mitrović, Uroš Kabić

Napad: Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Osman Bukari, Andrija Maksimović, Nikola Mituljikić, Piter Olajinka, Žan-Filip Kraso, Šerif Endiaje, Jovan Mijatović, Aleksandar Kahvić

(Telegraf.rs)

Video: Jovan Mijatović: "Voleo bih da ostanem i ostavim trag"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš Kapor

    10. januar 2024 | 11:50

    Zvijezda mora da igra moderni fudbal. Znači, kao u početnim pokušajima Baharevim, samo šzo zadnjeg veznog mora igrati Mijailović, da bi se spriječile kontre i popunile praznine između štopera. Povratak na stari sistem igre nema šanse u Evropi. Tako više ne igraju ni u Albaniji.

  • Kole

    10. januar 2024 | 12:28

    Trba imati zeludac i progutati sve Terzine... Klasican Ljignoslav vidi se po licu i postupcima... Neka je Bog u pomoci CZ!!!

  • Nedza

    10. januar 2024 | 12:16

    Terzina pudlica, kakav je on trener?! Gde se zadzao duze od 3 meseca i to u divljim ligama i zadnjih 2 god na birou!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA