≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

SAZNAJEMO! Kapiten Partizana odbio Ruse: Marković neće u Baltiku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Klub iz Kaljingrada nije interesantan jednom od nosilaca u timu crno-belih

  • 5
Svetozar Marković Foto: MN Press / Marko Metlaš

Pored Mihajla Ilića i Kristijana Belića, koji bi mogli da donesu milionsku zaradu Partizanu u zimskom prelaznom roku, crno-beli su imali mogućnost da dodatno "podebljaju" cifru i to sa Svetozarom Markovićem, koji je dobio ponudu iz Rusije. Kako Telegraf saznaje, kapiten kluba iz Humske želja je ruskog premijerligaša Baltike iz Kaljingrada, ali od tog posla ipak neće biti ništa.

Razlog je činjenica da sam Marković ne želi u Rusiju, preciznije u pomenutu Baltiku. Tim pre što je liga trenutno "izolovana" i nema takmičarski značaj zbog rata sa Ukrajinom, ali i sam klub iz Kaljingrada ima poteškoća, nalazi se na preposlednjem mestu u prvenstvu Premijerlige Rusije.

S obzirom na činjenicu da je Marković odigrao odličnu jesen, da se pod palicom Igora Duljaja vratio u formu kakvu je imao za vreme mandata Aleksandra Stanojevića, prirodno je da kapiten crno-belih odbije klub kome su ambicije puko spasavanje žive glave u takmičenju.

Uz to, Marković je interesantan klubovima sa zapada, za njegovo "zdravlje" se raspitivala i Bolonja koja želi da otkupi Mihajla Ilića, ali i još nekolicina klubova, daleko atraktivnijih od Baltike i ruske lige, koja je u padu.

Dete Partizana od letos u Humskoj uživa i status kapitena, koji mu je dodelio trener Duljaj, pa sve i da realizuje inostrani transfer u skorije vreme, može da bude zadovoljan u klubu u kome je ponikao.

Tokom jeseni, Svetozar Marković je odigrao 21 meč za Partizan, postigao i jedan gol, uz navedeno je bio i jedan od nosilaca tima koji je jesenji deo sezone završio kao prvoplasirani u Superligi Srbije.

(Z. Ivković)

Video: Kralj optimista pred početak priprema Partizana: "Saldanja ostaje, osim u slučaju bezobrazne ponude"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    10. januar 2024 | 14:07

    Nije on nikakav kapiten, nego menedžerska kombinacija

  • Partizan1945

    10. januar 2024 | 15:39

    Steta sto nije otisao, kapiten najgore odbrane u istoriji

  • Mile

    10. januar 2024 | 14:22

    Auuuuu,kakva potražnja pa vi ste do podne ,,mogli" prodati pola tima ,ajde malo oladite ako nemate šta pisati ne morate ni smatrati sa gluposti a!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA