≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sin Vladana Milojevića prvo zimsko pojačanje Čukaričkog

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nemanja se vraća na Banovo brdo

  • 2
Nemanja Milojević Foto: FK Čukarički

Čukarički je dobio prvo pojačanje u zimskoj prelaznom roku, ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda potpisao je Nemanja Milojević, sin aktuelnog trenera Crvene zvezde, Vladana Milojevića.

Ofanzivni vezista je među belo-crne došao posle perioda provedenog u Novom Pazaru, a prethodno je igrao još za Kolubaru, Vojvodinu i grčki Panionios. Milojević, koji je rođen 23. februara 1998. godine u Atini, u Čukaričkom je odigrao ukupno 33 utakmice u dve sezone.

- Znam gde sam došao, u ovom klubu sam proveo lepe trenutku, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primer Marko Docić, Nemanja Belić... Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem – napomenuo je odmah po potpisivanju ugovora sa Brđanima Nemanja Milojević.

Ofanzivni vezista je napomenuo i da je imao razgovor sa novim šefom struke Čukaričkog.

- Pričao sam sa Gordanom Petrićem, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovde uvek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice.

Iskoristio je Milojević priliku i da se zahvali svom dosadašnjem klubu Novom Pazaru.

- Hvala Novom Pazaru, rukovodstvu kluba, navijačima, imam samo reči hvale za njih i grad u kojem sam proveo jedan period svoje karijere. Želim i njima mnogo uspeha u nastavku sezone.

Imaće Milojević žestoku konkurenciju u Čukaričkom, ali to ga ne brine, naprotiv.

- Uvek je bitno imati dobru konkurenciju. Kao što sam već rekao, trudiću se da u svakom momentu dajem sve od sebe, i da nastavim da se igrački razvijam i da napredujem. A Čukarički je klub koji to može da mi omogući – zaključio je Milojević.

Pre angažovanja Nemanje Milojevića Čukarički je sa pozajmice iz Novog Pazara vratio vezistu Mitra Ergelaša, iz OFK Vršca takođe vezistu Uroša Miladinovića, a iz Smedereva golmana Lazara Kaličanina.

(Telegraf.rs)

Video: Terzić o transferima i ciljevima, pa otkrio koji igrač je ključan za šampionsku titulu Zvezde

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ar

    10. januar 2024 | 15:41

    Da mu nije skolske drugarice nista ni od njega a ni od sina...

  • Realno

    10. januar 2024 | 18:58

    Ima neki kvalitet, ali ne bih rekao da je za Čuku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA