Vreme čitanja: oko 2 min.

Novi trener predstavljen na Karađorđu: "Učiniću sve da vratim Vojvjvodinu tamo gde pripada"

D. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Božidar Bandović preuzima Lale i ističe da ne beži od najvećih ciljeva

  • 0
Božidar Bandović Foto: FK Vojvodina

Fudbalski klub Vojvodina je i zvanično predstavio Božidara Bandovića kao novog trenera prve ekipe. On je na Karađorđe došao na preporuku Ranka Popovića, doskorašnjeg trenera novosadskog kluba, a veći deo karijere proveo je u Aziji.

Radio je kao trener na Tajlandu, u Indiji, Omanu, Azerbejdžanu, Grčkoj i Kipru, a tokom igračke karijere je nosio dresove Sutjeske, Crvene zvezde, Olimpijakosa i PAOK-a.

- Želim da se zahvalim predsedniku, Upravnom odboru i direktoru Marku na ukazanom poverenju. Moja velika želja bila je da dođem u ovako veliki klub, jer je ovo veliki izazov za mene. Ja ću sa svojim stručnim štabom učiniti sve da vratimo Vojvodinu tamo gde pripada. U fudbalu uvek moraš da se dokazuješ, veliki je pritisak, ali nemam problem sa tim, jer imam veliko iskustvo. Želimo da učinimo Vojvodinu jakom i stabilnom na svim poljima.

- Što se tiče ciljeva, ja nikada ne bežim od onih najvećih. U dogovoru sa klubom, upravom, navijačima, želim da idemo svi zajedno u jednom smeru. Da imamo tu želju na terenu, koju će verujem prepoznati i naši navijači. Stručni štab ostaje isti, osim što je sa mnom došao Srđan Stojčevski, posvećeni radnik koji voli svoj posao i za koji je edukovan, kao i ostali koji su radili sa Rankom. Poslednjih nekoliko dana mnogo sam pričao sa svima i veoma sam zadovoljan.

- Sada je red da radimo, očekuje nas četiri nedelje priprema gde ćemo sigurno pokušati da taktički unapredimo komunikaciju između igrača i da izgradimo neke principe i normalno da pokušamo da fizičku spremu podignemo na što veći nivo. Za to je potrebno vreme i nadam se da ćemo radom imati sve lepšu igru i rezultate da bismo ostali što duže. Zahvaljujem se svima, sada krećemo sa radom, uz upornost, disciplinu i volju dok ne ostvarimo ono što klub zaslužuje - rekao je novi šef stručnog štaba Vojvodine Božidar Bandović.

(Telegraf.rs)

Video: Miroslav Tanjga kroz suze o kumu Siniši Mihajloviću i njegovoj borbi s leukemijom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA