≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Matiji Popoviću propada transfer u Milan zbog agenta: Italijani nezadovoljni zahtevima!

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Situacija se zakomplikovala

  • 3
Matija Popović Foto: MN Press / Ivica Veselinov

Veliki biser srpskog fudbala Matija Popović je pre samo dva dana napunio 18 godina i već u utorak je otputovao u grad mode kako bi potpisao ugovor sa velikim Milanom. Delovalo je da je priča skroz završena, ali...

Prema pisanju upućenih italijanskih novinara dve stvari su žestoko naljutile čelnike trofejnog tima. Visoki zahtevi agenta fudbalera prva su prepreka koja za sada koči ceo posao, iako je Di Marcio još pre mesec dana objavio detalje ugovora.

Osim toga, Italijanima se nije dopao način na koji je fudbaler zajedno sa svojim "timom" došao na "čizmu" na svoju ruku, bez ikakvog prethodnog dogovora o tome sa klubom.

Situacija se bespotrebno zakomplikovala, a igraču vreme curi, pošto već nekoliko meseci nije bio na terenu, od momenta kada je nakon Evropskog prvenstva za kadete odbio da potpiše ugovor sa Patizanom.

Podsetimo i da je ponuda Barselone od pre nekoliko meseci odbijena i da je Milano figurirao kao rešenje od tog momenta, a kako će se čitava situacija završiti trenutno možemo samo da nagađamo.

(Telegraf.rs)

Video: "Mnogi su se sladili krizom, voleo bih da svi timovi imaju takvih problema": Nikolić pecnuo rivale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    10. januar 2024 | 16:44

    Roditelji i kvazi menadžeri će upropastiti mlade talente,umesto da ostanu u matičnim klubovima i stiču neophodno iskustvo oni odlaze ds bi klubovi popunili kasu i dovodili prosečne strance,gde je Lazetić koji je iz Zvezde otišao u Milano,šalju ga na pozajmicu u drugorazredne timove

  • Srle

    10. januar 2024 | 15:41

    I ovaj će kao mnogi pre njega, da bi se kasnije vratio u neki osrednji klub iz Srbije

  • Zlatko Psihopata

    10. januar 2024 | 19:40

    Najodvratniji su ubjedljivo oni koji za slučaj Živković i Popović krive Vazuru a jasno je da su jedino krivi roditelji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA